Αυγενάκης: Οι αθλητές να αναδείξουν την αξία του εμβολιασμού

Αυγενάκης: Οι αθλητές να αναδείξουν την αξία του εμβολιασμού

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης κάλεσε όσους αθλητές δεν έχουν εμβολιαστεί να το πράξουν και να δώσουν, ως πρότυπα, το καλό παράδειγμα στην κοινωνία

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης κάλεσε όσους αθλητές δεν έχουν εμβολιαστεί να το πράξουν και να δώσουν, ως πρότυπα, το καλό παράδειγμα στην κοινωνία. Ο κ. Αυγενάκης απηύθηνε το κάλεσμα προς τους αθλητές στον χαιρετισμό του, κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής ημερίδας με θέμα «Εφαρμογή των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID 19 στον Αθλητισμό και μελλοντικές προκλήσεις», την οποία συνδιοργανώνουν η Εθνική Αρχή Διαφάνειας και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Υφυπουργός Αθλητισμού χαρακτήρισε τον εμβολιασμό ως «το μεγαλύτερο όπλο» για την επιστροφή στην κανονικότητα. «Προκειμένου να επιστρέψουμε όσο το δυνατόν πιο άμεσα στην κανονικότητα, είναι σημαντικό να εμβολιαστούμε όλοι. Ο εμβολιασμός είναι το μεγαλύτερό μας όπλο, ώστε να απαλλαγούμε οριστικά από τον επικίνδυνο αυτό εχθρό. Και οι αθλητές μας, η στάση των οποίων αποτελεί πρότυπο για την κοινωνία, πρέπει να βγουν μπροστά, να δώσουν το παράδειγμα και να αναδείξουν την αξία του εμβολιασμού. Τώρα πρέπει να σταθούμε ενωμένοι, να πειθαρχήσουμε στις οδηγίες των ειδικών, ώστε να επανέλθουμε οριστικά στην κανονικότητα και μαζί να σχεδιάσουμε ένα λαμπρό μέλλον για τον αθλητισμό στη χώρα μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Ημερίδα έχει ως στόχο την ενημέρωση των μελών των αθλητικών ομοσπονδιών και των Επιτροπών Διοίκησης των αθλητικών εγκαταστάσεων για τις νέες συνθήκες και προκλήσεις όσον αφορά στην τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού στον αθλητισμό.

Ομιλητές, μεταξύ άλλων, είναι ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, ο συντονιστής Γενικός Διευθυντής του ΟΑΚΑ Κωνσταντίνος Χαλιορής, ο ορθοπεδικός χειρουργός, μέλος της ΥΕΕ της ΓΓΑ, Οδυσσέας Παξινός κ.α. 

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή