Πρεμιέρα με υποσχέσεις για το πρωτάθλημα βόλεϊ

Πρεμιέρα με υποσχέσεις για το πρωτάθλημα βόλεϊ

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ντέρμπι θα αρχίσει σήμερα το πρωτάθλημα της Λίγκας του βόλεϊ. Ο Φοίνικας Σύρου θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ (19.15, ΕΡΤ3), σε μια διοργάνωση η οποία, σύμφωνα με τους ανθρώπους του χώρου, θα είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες των τελευταίων ετών.  

Οι περισσότερες από τις κορυφαίες ομάδες διατήρησαν τον βασικό κορμό και σε αυτόν πρόσθεσαν κάποιους πολύ καλούς ξένους αλλά και Ελληνες. Στους συλλόγους που προβάλλουν ως φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Φοίνικας Σύρου. Και οι τέσσερις ομάδες έχουν ενισχυθεί με πολύ καλούς παίκτες, κάτι που φάνηκε στους πρόσφατους αγώνες τους, είτε για την Ευρώπη είτε στα τουρνουά προετοιμασίας.  

Στο εφετινό πρωτάθλημα θα αγωνιστούν 30 ξένοι από 19 διαφορετικές χώρες. Ανάμεσα σε αυτούς ξεχωρίζουν οι δύο Σλοβένοι δευτεραθλητές Ευρώπης, ο Αλεν Πάγενκ του Ολυμπιακού και ο Σάσο Στάλεκαρ του Παναθηναϊκού. Οι περισσότεροι ξένοι αθλητές είναι από τη Βραζιλία (5) και ακολουθεί η Σλοβενία (3). Οι έξι από τις οκτώ ομάδες έχουν στις συνθέσεις τους από τέσσερις ξένους, ενώ από τρεις έχουν ο ΟΦΗ και ο Φίλιππος Βέροιας. 

Η 1η αγωνιστική της Α1 ανδρών θα συνεχιστεί αύριο με τα παιχνίδια του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό (17.00) και του Φιλίππου Βέροιας με τον Μίλωνα (19.00) και θα ολοκληρωθεί στην Κυριακή με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Κηφισιά (16.30). Αξίζει να αναφέρουμε ότι με την ομάδα του ΟΦΗ θα αγωνίζεται και ο πρώην τερματοφύλακας του συλλόγου, ο 25χρονος Δημήτρης Γιαννόπουλος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή