Σούπερ Λιγκ 1: Μπάλλος… των δύο αήττητων

Σούπερ Λιγκ 1: Μπάλλος… των δύο αήττητων

ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακός αναμετρούνται αύριο μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας

2' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι φόβοι ότι θα «χορέψει»και η Σούπερ Λίγκα στον ρυθμό του… Μπάλλου απομακρύνθηκαν και όλα δείχνουν ότι η κακοκαιρία που πλήττει απ άκρη σ’ άκρη όλη την Ελλάδα δεν πρόκειται να επηρεάσει σε ανησυχητικό βαθμό τα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Παρά το νερό που έπεσε ειδικά στην Αττική, όπου θα γίνουν τα τρία από τα επτά παιχνίδια του τριήμερου προγράμματος, τα γήπεδα έχουν αντέξει και η εικόνα των αγωνιστικών χώρων δεν προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία περί αναβολής κάποιων αγώνων ή διεξαγωγής τους με δυσκολίες και κίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. Πάντα υπάρχει περίπτωση να αλλάξει αυτή η εικόνα προς το χειρότερο, αλλά με τις μέχρι τώρα προγνώσεις τέτοιο σενάριο δεν μοιάζει πολύ πιθανό.

Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής τυγχάνει να διεξάγεται στο γήπεδο που τα τελευταία χρόνια έχει γνωρίσει τα περισσότερα προβλήματα από οποιοδήποτε άλλο λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Ολυμπιακός, οι μόνες αήττητες ομάδες στη φετινή Σούπερ Λίγκα, θα αναμετρηθούν αύριο στους «Ζωσιμάδες»σε συνθήκες πολύ καλύτερες απ όσο θα περίμεναν. Η περιοχή δεν έχει πληγεί από την κακοκαιρία όσο άλλες, ενώ τα έργα ανακατασκευής του χλοοτάπητα που έγιναν πριν από μερικούς μήνες έχουν βελτιώσει θεαματικά την ποιότητά του. Οι «ερυθρόλευκοι»μετρούν δύο «λευκές»ισοπαλίες και αν χάσουν τόσο σύντομα κι άλλους βαθμούς απέναντι σε μια ομάδα που έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα, θα βρεθούν σε δύσκολη θέση, ειδικά εάν ο ΠΑΟΚ νικήσει στην Τούμπα τον Βόλο στο ντέρμπι των βαθμολογικά πρωτοπόρων. Η θεσσαλική ομάδα παραμένει η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, αλλά στο πρώτο «κρας τεστ»γνώρισε βαριά ήττα με 5-1 από τον Παναθηναϊκό.

ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΠΑΟ αγωνίζονται στις έδρες τους με Βόλο, Ατρόμητο και Ιωνικό – Δύσκολο τεστ Αρη στη Λαμία.

Οι «πράσινοι»έχουν απόψε θεωρητικά πιο εύκολο έργο απέναντι στον νεοφώτιστο Ιωνικό στη Λεωφόρο, όπου μετρούν δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, με συνολικό συντελεστή τερμάτων 9-1. Με βάση τη βαθμολογία, χαμηλό εμπόδιο έχει και η ΑΕΚ υποδεχόμενη στο ΟΑΚΑ τον ουραγό Ατρόμητο, τη μία από τις τέσσερις ομάδες της Σούπερ Λίγκας που δεν έχουν γευτεί ακόμα τη νίκη στις πέντε πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Χωρίς νίκη παραμένουν και ο Απόλλων με τον Αστέρα Τρίπολης, οι οποίοι αναμετρώνται μεταξύ τους σήμερα στη Ριζούπολη στο πρώτο (χρονικά) παιχνίδι της αγωνιστικής, ενώ ο τέταρτος της «παρέας» ΟΦΗ, υποδέχεται στο Ηράκλειο τον Παναιτωλικό. Η αγωνιστική κλείνει τη Δευτέρα στη Λαμία, όπου η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει τον Αρη, σε μια αναμέτρηση ιδιαίτερα αμφίρροπη.

Συνοπτικά το πρόγραμμα (6η αγωνιστική): ΣΑΒΒΑΤΟ: 18.15 Απόλλων – Αστέρας Τρ., 20.30 Παναθηναϊκός – Ιωνικός. ΚΥΡΙΑΚΗ: 16.00 ΠΑΟΚ – Βόλος, 16.00 Παναιτωλικός – ΟΦΗ, 20.30 ΑΕΚ – Ατρόμητος, 20.30 ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός. ΔΕΥΤΕΡΑ: 19.30 Λαμία – Αρης. Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (5 αγώνες): ΠΑΟΚ 12, Βόλος 12, Ολυμπιακός 11, ΑΕΚ 10, ΠΑΣ Γιάννινα 9, Παναθηναϊκός 7, Παναιτωλικός 5, Ιωνικός 5, Λαμία 4, ΟΦΗ 4, Αρης 2, Απόλλων 2, Αστέρας Τρ. 2, Ατρόμητος 2. (σημ.: ο Αρης ξεκίνησε με -6 β.).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή