«Ασημένιες» οι πολίστριες μας στο παγκόσμιο νέων γυναικών 

«Ασημένιες» οι πολίστριες μας στο παγκόσμιο νέων γυναικών 

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε… συλλέκτη μεταλλίων έχει αναδειχθεί το ελληνικό πόλο. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά των νέων γυναικών. Οι «γοργόνες» μας κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο και ανέβηκαν στη δεύτερη θέση του βάθρου, στο αντίστοιχο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Νετάνια. Οι νεαρές πολίστριες μπορεί να έχασαν από την Ισπανία με 5-10, αλλά με τις εμφανίσεις τους στην διοργάνωση του Ισραήλ άφησαν υποσχέσεις για διακρίσεις και στη μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία.     

Η «μουδιασμένη» αρχή αποτέλεσε τη βασική αιτία για την ήττα της εθνικής ομάδας. Οι Ισπανίδες αιφνιδίασαν τις αθλήτριες της Αλεξίας Καμμένου και της Ευτυχίας Καραγιάννη και πήραν μεγάλο προβάδισμα από το πρώτο οκτάλεπτο (5-1) ενώ στο ημίχρονο ήταν μπροστά με 6-1. Στη συνέχεια, οι διεθνείς μας βρήκαν ρυθμό αλλά δεν κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά και να αναδειχθούν νικήτριες. Τα οκτάλεπτα: 1-5, 0-1, 3-3, 1-1. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Ουγγαρία. Νίκησε με 12-10 στον μικρό τελικό την Ουγγαρία 

Το μετάλλιο των νέων γυναικών είναι για το ελληνικό πόλο το 6ο συνολικά και το 4ο ασημένιο μέσα στο 2021.    

ΕΛΛΑΣ: (Αλεξία Καμμένου – Ευτυχία Καραγιάννη): Ζαφειράκη, Τριχά 1, Φουντωτού, Σιούτη, Κανετίδου 1, Γιαννοπούλου, Νίνου 1, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Κατσίμπρη, Μπιτσάκου, Κοντονή 1, Τορνάρου, Καρύτσα. 

ΙΣΠΑΝΙΑ: Χιμένεθ, Καρντόνα, Γκόμεζ, Ρουίθ 3, Νόγκε, Πέρεζ, Φάρε 1, Ροντρίγκεσ, Ερέντια 1, Κάμους 3, Μπάριλ 2, Παλάσιο, Τέρρε. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή