Δύσκολες αποστολές εκτός έδρας για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Δύσκολες αποστολές εκτός έδρας για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πανέτοιμος για να φύγει από το «Ντόιτσε Μπανκ Παρκ» της Φρανκφούρτης με το αποτέλεσμα εκείνο που θα τον κρατήσει στην κορυφή του ομίλου του είναι ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν για την 3η «στροφή» του Γιουρόπα Λιγκ την Αϊντραχτ, έχοντας ταξιδέψει στη Γερμανία με τον αέρα που τους δίνει η νίκη τους μέσα στην Πόλη επί της Φενερμπαχτσέ με 3-0 την προηγούμενη αγωνιστική, και στην περίπτωση που δεν ηττηθούν, αποκτούν σημαντικό προβάδισμα για την πρώτη θέση που οδηγεί στους «16» της διοργάνωσης. Αν, δε, φύγουν με το διπλό, τότε γίνονται το απόλυτο φαβορί για το απευθείας εισιτήριο της επόμενης φάσης. Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε όλους τους διαθέσιμους παίκτες στην αποστολή, ενώ σήμερα θα ενσωματωθεί σε αυτήν και ο Βαλμπουενά, που είχε άδεια για να παραστεί χθες ως κατήγορος στη δίκη του Μπενζεμά. Ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρολεύκων» φαίνεται να ετοιμάζει αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, όπου όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψουν ο Εμβιλά και ο Ελ Αραμπί. Στο άλλο ματς του 4ου ομίλου, η Φενέρ υποδέχεται την Αντβέρπ.

Η βαθμολογία: Ολυμπιακός 6, Αϊντραχτ 4, Φενερμπαχτσέ 1, Αντβέρπ 0.

Νίκη – μισή πρόκριση στη Φρανκφούρτη θέλει ο Ολυμπιακός – Τεστ ενόψει Καραϊσκάκη για ΠΑΟΚ στην Κοπεγχάγη.

Για το Conference League και την 3η αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στη Δανία την Κοπεγχάγη. Ο «Δικέφαλος» θέλει οπωσδήποτε τη νίκη προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος από την ισοπαλία (1-1) που παραχώρησε στην Τούμπα την προηγούμενη αγωνιστική στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, αλλά και να μην αφήσει τους Δανούς (που μετρούν δύο νίκες) να του ξεφύγουν και άλλο στη βαθμολογία. Επίσης ένα θετικό αποτέλεσμα θα είναι η καλύτερη ψυχολογική ανάταση για τον «Δικέφαλο», έπειτα από το σοκ που προκάλεσε το εντός 4-4 με τον Βόλο, καθώς και ενόψει του ντέρμπι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη». Στο άλλο ματς του ομίλου, η Σλόβαν φιλοξενεί τη Λίνκολν.

Η βαθμολογία: Κοπεγχάγη 6, ΠΑΟΚ 4, Σλόβαν 1, Λίνκολν 0.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή