Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 2-1: Πήραν το ντέρμπι και παρέμειναν στην κορυφή οι «ερυθρόλευκοι»

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 2-1: Πήραν το ντέρμπι και παρέμειναν στην κορυφή οι «ερυθρόλευκοι»

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τον Ολυμπιακό, ο οποίος με ηγέτη τον Αγκιμπού Καμαρά επικράτησε με 2-1 του ΠΑΟΚ και διατηρήθηκε στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τον Ολυμπιακό, ο οποίος με ηγέτη τον Αγκιμπού Καμαρά επικράτησε με 2-1 του ΠΑΟΚ και διατηρήθηκε στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τρία δοκάρια στο ματς, ενώ ένα δοκάρι είχε και ο Δικέφαλος του Βορρά, που άγχωσε προς το τέλος του αγώνα τους Πειραιώτες, χωρίς όμως να καταφέρει να ισοφαρίσει.

Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο και άνοιξε το σκορ στο 22’ με τον Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος πίεσε -μαζί με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ- τον Εσίτι έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ, κλέβοντάς του τη μπάλα.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να πιέζουν ψηλά και έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ με το διπλό δοκάρι του Ελ Αραμπί στο 29’.

Σε μια ακόμη αντεπίθεση, δύο λεπτά αργότερα, ο Αγκιμπού «σέρβιρε» στον Μασούρα, ο οποίος έγραψε το 2-0 στο 31’.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός άφησε χώρο στον ΠΑΟΚ, απειλώντας πάντως πρώτος με τον Αγκιμπού να βρίσκει το δοκάρι στο 52΄.

Δοκάρι είχε και ο ΠΑΟΚ με τον Μιχαηλίδη στο 58’, ενώ στο 78’ ο Μουργκ έδωσε νέο ενδιαφέρον στον αγώνα, μειώνοντας σε 2-1 με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός έφτασε στους 17 βαθμούς, στο +1 από τη δεύτερη ΑΕΚ, ενώ ο ΠΑΟΚ έμεινε στους 13 με τον Βόλο.

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή