Τεταμένο κλίμα σε Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τεταμένο κλίμα σε Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενός κακού μύρια έπονται για την Μπαρτσελόνα, καθώς στο πλαίσιο της μέτριας σεζόν που ήδη τρέχει στην πρώτη χρονιά της μετά Λιονέλ Μέσι εποχής, η καταλανική ομάδα υπέστη καθαρή ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης εντός έδρας προχθές και άνοιξε για τα καλά ο «ασκός του Αιόλου» στο Καμπ Νόου.

Η αμφισβήτηση του Ολλανδού προπονητή Ρόναλντ Κούμαν, που έχει στρογγυλοκαθίσει πάνω στο συμβόλαιό του, έφτασε σε νέο επίπεδο την Κυριακή, με κάποιους πιο θερμόαιμους να μην αρκούνται στις αποδοκιμασίες και να κινούνται απειλητικά εναντίον του έξω από το γήπεδο. Περικύκλωσαν το αυτοκίνητό του και δεν τον άφηναν να αποχωρήσει, ενώ κατά πληροφορίες κάποιοι χτυπούσαν και κλωτσούσαν το όχημα. Το χειρότερο μάλιστα ήταν ότι στο όχημα βρισκόταν και η σύζυγος του Ολλανδού, η οποία ταράχθηκε πιο πολύ απ’ όλους.

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κατήγγειλε τη συμπεριφορά αυτή, στηρίζοντας ευθέως τον Κούμαν, την ώρα που ο Τύπος στη Μαδρίτη έγραφε χαιρέκακα ότι «η Μπάρτσα του Κούμαν δεν τα καταφέρνει με τους μεγάλους».

Οχι ότι τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα στο Ολντ Τράφορντ, μετά την ιστορικών διαστάσεων συντριβή της Γιουνάιτεντ από τη Λίβερπουλ με 5-0 μέσα στο Μάντσεστερ προχθές, με χατ τρικ του Μοχάμεντ Σαλάχ. Η εικόνα των οπαδών της Γιουνάιτεντ που αποχωρούσαν από τις εξέδρες από το 65ο λεπτό τα έλεγε όλα.

Εχουν πλέον επανακάμψει οι γκρίνιες για τον τεχνικό Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ, με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για «πλήρη ασυνεννοησία» στην ομάδα, ενώ αναφέρθηκε ακόμη και το όνομα του Ζινεντίν Ζιντάν ως υποψηφίου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, με δεδομένη τη σχέση του με τον (ανήμπορο να αντιδράσει προχθές) Κριστιάνο Ρονάλντο.

Κατά τα άλλα, το Σαββατοκύριακο σημαδεύτηκε από άλλη μια πεντάρα σε ντέρμπι, καθώς ο Αγιαξ συνέτριψε με 5-0 την Αϊντχόφεν, αλλά και από τα σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν στη Μασσαλία οι οπαδοί της Μαρσέιγ στη λευκή ισοπαλία με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ισόπαλο έληξε και το άλλο ντέρμπι της Κυριακής, αλλά με σκορ 1-1, με τον Πάολο Ντιμπάλα να λυτρώνει στο τέλος τη Γιουβέντους στην έδρα της Ιντερ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή