Κύπελλο: Πρόκριση Ιωνικού, πάλι μετεξεταστέα η διαιτησία

Κύπελλο: Πρόκριση Ιωνικού, πάλι μετεξεταστέα η διαιτησία

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ευτυχώς που υπάρχει VAR. Οι εκπλήξεις δεν συνεχίστηκαν στα χθεσινά παιχνίδια Κυπέλλου, καθώς οι εκπρόσωποι της Σούπερ Λιγκ 1 (Ιωνικός, Λαμία) πήραν την πρόκριση για τους «16» της διοργάνωσης, όμως ελλείψει VAR, η διαιτησία δεν τα πήγε καλά ούτε χθες.

Οι Νικαιώτες δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα στην Ξάνθη απέναντι στην τοπική ομάδα, που προηγήθηκε στο 26΄ με τον Πλατέλλα αλλά έκαναν την ανατροπή μέσα σε ένα τρίλεπτο με τους Ντάλσιο (76΄) και Τουράμ (79΄). Το παιχνίδι επηρεάστηκε αρνητικά από τη διαιτησία, αφού με υποδείξεις των βοηθών ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ τέρμα του τελευταίου στο 68΄ και του Κρητικού για τους γηπεδούχους στο 85΄ παρότι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή. Αντίθετα, η ομάδα της Φθιώτιδας επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί απέναντι στην Ηλιούπολη, και με δύο γκολ του Τσούκαλου (13΄- 56΄) κι ένα του Μαζουλουξή (93΄) πήρε το «εισιτήριο».

Η επόμενη φάση του Κυπέλλου θα έχει τουλάχιστον και έναν εκπρόσωπο από την Γ΄ Εθνική καθώς ο Αγ. Νικόλαος επικράτησε στην Κέρκυρα της Λευκίμμης με 2-1.  

Το σημερινό πρόγραμμα: Αχέρων Κ. – ΟΦΗ (15.00), Τρίκαλα – Νίκη Β. (17.15). Το ματς Κηφισιά – Απόλλων Σμ,. ορίστηκε για την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου.  

• Οι αγώνες Ατρόμητος – Παναθηναϊκός, Πανσερραϊκός – Βόλος και Παναχαϊκή – Παναιτωλικός ολοκληρώθηκαν μετά το πέρας της έκδοσης της «Κ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή