Ευρωλίγκα: Κρίσιμο τεστ για ΠΑΟ, ενισχύθηκε ο Ολυμπιακός

Ευρωλίγκα: Κρίσιμο τεστ για ΠΑΟ, ενισχύθηκε ο Ολυμπιακός

Οι «πράσινοι» παίζουν απόψε στο Βελιγράδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα χωρίς τον τραυματία Νέντοβιτς

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια… μπαταρία γεμάτη ενέργεια πρόσθεσε στη μηχανή του ο Ολυμπιακός, κλείνοντας τις θέσεις των ξένων με την απόκτηση του 31χρονου Αμερικανού φόργουορντ Κουίνσι Εϊσι.

Δεν είναι το λαμπερό όνομα, ούτε και παίκτης με εντυπωσιακή στατιστική, είναι όμως ένας κλασικός «παίκτης ομάδας», με πολλή ενέργεια και εξαιρετικές επιδόσεις στην άμυνα, ικανός παρά το μικρό ύψος του (2,01 μ.) να καλύψει τις θέσεις 4 και 5. Ο Εϊσι προορίζεται για να πλαισιώσει τον Φαλ σε ένα ρόλο που (λόγω του τραυματισμού του) ο Χασάν Μάρτιν δεν ανταποκρίθηκε. Εχει εμπειρία από την Ευρωλίγκα, καθώς πέρυσι αγωνίστηκε στη Μακάμπι (4,8 πόντοι, 3,5 ριμπ.), αλλά στο βιογραφικό του μετρά 337 παιχνίδια στο ΝΒΑ (Ράπτορς, Κινγκς, Νικς, Μάβερικς, Νετς και Σανς), όπου στάθηκε καλά κυρίως λόγω της αμυντικής του σκληράδας. Θέλει χρόνο ακόμα για να ενσωματωθεί, γι’ αυτό και δεν υπολογίζεται άμεσα από τον Μπαρτζώκα, τουλάχιστον όχι για το αυριανό παιχνίδι με τη Μονακό στο ΣΕΦ. Η καλή πορεία του Ολυμπιακού έχει κινητοποιήσει τους οπαδούς του, γι’ αυτό και η διοίκηση παρέτεινε τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας μέχρι την Κυριακή 21 Νοεμβρίου.

Αλλαγή στη φροντλάιν του έκανε και ο Παναθηναϊκός, όχι με την απόκτηση νέου παίκτη αλλά με την αντικατάσταση του Φλόιντ στο πρωτάθλημα από τον Εβανς. Οι «πράσινοι» παίζουν απόψε στο Βελιγράδι χωρίς τον τραυματία Νέντοβιτς (θλάση) και τους Παπαπέτρου, Γουάιτ να ακολουθούν την αποστολή χωρίς να είναι απόλυτα έτοιμοι. O νέος τραυματισμός του Σέρβου γκαρντ πιθανώς θα αναγκάσει τον Πρίφτη να αφήσει αυτόν εκτός λίστας πρωταθλήματος αντί του Πέρι, ώστε να αδειάσει μια θέση ξένου για τον Φέρελ. Η τιμωρία της FIBA στον Σαντ Ρος λόγω μιας οικονομικής διαφοράς που είχε με τον πρώην ατζέντη του δεν επηρεάζει τον Κουβανό στην Ευρωλίγκα και στο πρωτάθλημα, όπου θα συνεχίσει να αγωνίζεται κανονικά.  

Το αποψινό πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας: 19.00 Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός, 19.00 ΤΣΣΚΑ – Φενέρμπαχτσε, 21.30 Αρμάνι – Μπαρτσελόνα, 22.00 Βιλερμπάν – Ούνικς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή