Έμπλεξαν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Έμπλεξαν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Πικρές ήττες εντός έδρας με 2-1 για τις ελληνικές ομάδες από Αϊντραχτ και Κοπεγχάγη

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ιστορικό γκολ του Ελ Αραμπί δεν ήταν τελικά αρκετό για τον Ολυμπιακό, που είδε την Αϊντραχτ να παίρνει στις καθυστερήσεις τη νίκη στο «Καραϊσκάκη» επικρατώντας με 2-1 για την 4η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ. Ετσι, οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν στους έξι πόντους, ενώ οι Γερμανοί έφτασαν στους δέκα και σχεδόν κλείδωσαν την πρωτιά και την απευθείας πρόκριση στους «16». Ο Ολυμπιακός χρειάζεται πλέον οπωσδήποτε τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, επίσης στο Φάληρο, προκειμένου να ελπίζει σε στραβοπάτημα της Αϊντραχτ, αλλά και για να κλειδώσει παράλληλα τη δεύτερη θέση που οδηγεί σε αγώνα μπαράζ με ομάδα που θα έρθει από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς οι Τούρκοι πέρασαν εύκολα από το Βέλγιο επικρατώντας με 3-0 της Αντβέρπ και μείωσαν στον έναν βαθμό την απόστασή τους από την ελληνική ομάδα.

Οι πρωταθλητές μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 12ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Ελ Αραμπί, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε την ασίστ του Ονιεκούρου. Με το τέρμα του αυτό, ο Μαροκινός έφτασε τα 16 ευρωπαϊκά σε 33 αγώνες και ξεπέρασε τον Τζόρτζεβιτς με τα 15 σε 83 συμμετοχές, αλλά και τον Μήτρογλου με 15 σε 44 συμμετοχές. Οι Γερμανοί αντέδρασαν άμεσα και ισοφάρισαν στο 17΄ με τον Καμάντα, ενώ στις καθυστερήσεις ο Χάουγκε «πάγωσε» το «Καραϊσκάκη» διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Η βαθμολογία: Αϊντραχτ 10, Ολυμπιακός 6, Φενέρμπαχτσε 5, Αντβέρπ 1.

Επόμενη αγωνιστική (25/11): Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε, Αϊντραχτ – Αντβέρπ.

Σοκ και για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, που ηττήθηκε με 2-1 από την Κοπεγχάγη για την 4η αγωνιστική του Conference League και από την πρώτη θέση του ομίλου βρέθηκε στην 3η, καθώς η Σλόβαν πέρασε εύκολα από το Γιβραλτάρ επικρατώντας με 4-1 της Λίνκολν και τον έπιασε στη βαθμολογία. Πλέον για τον «Δικέφαλο» το επόμενο ματς στην Μπρατισλάβα με τη Σλόβαν αποκτά χαρακτήρα τελικού, καθώς σε περίπτωση ήττας κινδυνεύει να μείνει ακόμα και εκτός διοργάνωσης. Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με τον Ζίβκοβιτς μόλις στο 7ο λεπτό, όμως οι Δανοί αρχικά έφεραν το ματς στα ίσα με τον Ανκερσεν στο 34΄, ενώ το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Μπίελ στο 50ό λεπτό.

Η βαθμολογία: Κοπεγχάγη 9, Σλόβαν Μπρατισλάβας 7, ΠΑΟΚ 7, Λίνκολν 0.

Επόμενη αγωνιστική (25/11): Σλόβαν – ΠΑΟΚ, Λίνκολν – Κοπεγχάγη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή