ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Super League: Επεισόδια στο ματς Βόλος-Άρης με ρίψη δακρυγόνων

Ο διαιτητής του αγώνα αναγκάστηκε να σταματήσει το παιχνίδι, καθώς δεν ήταν δυνατόν να συνεχιστεί υπό αυτές τις συνθήκες

Super League: Επεισόδια στο ματς Βόλος-Άρης με ρίψη δακρυγόνων

Διεκόπη προσωρινά ο αγώνας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στον Βόλο ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Άρη για τη Super League, λόγω σοβαρών επεισοδίων που προξένησαν οι οπαδοί των φιλοξενούμενων, που έφτασαν μέχρι και τα επίσημα από τα οποία έλειπαν Αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Σπορ FM, τα επεισόδια είχαν αρχίσει εκτός Σταδίου ανάμεσα στους οπαδούς των «κίτρινων» και τις δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ έπεσαν μάλιστα δακρυγόνα, με την ατμόσφαιρα να γίνεται αποπνικτική. 

Στη συνέχεια, ο διαιτητής του αγώνα αναγκάστηκε να σταματήσει το παιχνίδι στο 12′, καθώς δεν ήταν δυνατόν να υπάρξει εξέλιξη με αυτές τις συνθήκες και εκείνο το χρονικό σημείο, οι φίλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης μπήκαν στο Πανθεσσαλικό, φτάνοντας μέχρι τα επίσημα του γηπέδου, κατευθυνόμενοι ανενόχλητοι και απειλητικά προς τον Αχιλλέα Μπέο, αφού εντός Σταδίου δεν υπήρχε Αστυνομία.

Έπειτα από διακοπή 12-13 λεπτών, ο ρέφερι διέταξε τους παίκτες να κατευθυνθούν στα αποδυτήρια και να αποφασιστεί στη συνέχεια η τύχη του ματς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο όγκος των οπαδών του Άρη υπολογίζεται κοντά στα 1.500-2.000 άτομα, που ταξίδεψαν από τη Θεσσαλονίκη μέχρι τον Βόλο, χωρίς να τους… ενοχλήσει κανείς.