Πολύ θετικά μηνύματα από την κολύμβηση

Πολύ θετικά μηνύματα από την κολύμβηση

Η διοργάνωση των ρεκόρ και των μεταλλίων ήταν τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών 25άρας πισίνας που διεξήχθησαν στο Καζάν.

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η διοργάνωση των ρεκόρ και των μεταλλίων ήταν τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών 25άρας πισίνας που διεξήχθησαν στο Καζάν. Τα «δελφίνια» της Ελλάδας πραγματοποίησαν από τις καλύτερες εμφανίσεις της ελληνικής κολύμβησης, πέτυχαν 17 πανελλήνια ρεκόρ (το ένα είναι σε ομαδικό) και κατέκτησαν πέντε μετάλλια. Στο βάθρο ανέβηκαν ο Ανδρέας Βαζαίος, η Αννα Ντουντουνάκη και ο Απόστολος Χρήστου.

Ο Ανδρέας Βαζαίος με το χρυσό στα 200 μ. και το ασημένιο στα 100 μ. μεικτής ατομικής ανέβασε τον αριθμό των μεταλλίων της συλλογής του σε 18. Η Αννα Ντουντουνάκη επέστρεψε στην Ελλάδα με ένα ασημένιο στα 100 μ. και ένα χάλκινο στα 50 μ. πεταλούδα (6 συνολικά) και ο Απόστολος Χρήστου με ένα χάλκινο στα 100 μ. ύπτιο (16 συνολικά).  

Στη διοργάνωση του Καζάν πήραν μέρος έξι αθλητές και αθλήτριές μας. Οι τρεις από αυτούς ανέβηκαν στο βάθρο, τέσσερις είχαν οκτώ συμμετοχές σε τελικούς, ενώ και οι έξι συμμετείχαν σε ημιτελικούς ή κατετάγησαν στη 16άδα. «Οι κολυμβητές μας πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση. Οι πέντε από τους έξι στα 11 από τα 17 ατομικά αγωνίσματα που συμμετείχαν πέτυχαν πανελλήνιες επιδόσεις, ενώ έθεσαν και ρεκόρ σε ομαδικό αγώνισμα. Συνολικά έγιναν 17 πανελλήνια ρεκόρ», δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής κολύμβησης της ΚΟΕ Βαγγέλης Κοζομπόλης. Yποσχέσεις άφησαν οι Σπανουδάκης, Μάρκου και η Δροσίδου.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή