«Κοχλάζουν» τα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ για τον Σόλσκιερ

«Κοχλάζουν» τα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ για τον Σόλσκιερ

H διακοπή των πρωταθλημάτων για τους αγώνες των εθνικών ομάδων έδωσε στη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την ευκαιρία να αλλάξει την κατάσταση στην ομάδα, δίνοντας τα κλειδιά σε κάποιον άλλον από τον Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ, που φαίνεται πλέον να έχει «χάσει» τα αποδυτήρια, μετά και την κατά κράτος ήττα στο ντέρμπι από τη Σίτι.

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H διακοπή των πρωταθλημάτων για τους αγώνες των εθνικών ομάδων έδωσε στη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την ευκαιρία να αλλάξει την κατάσταση στην ομάδα, δίνοντας τα κλειδιά σε κάποιον άλλον από τον Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ, που φαίνεται πλέον να έχει «χάσει» τα αποδυτήρια, μετά και την κατά κράτος ήττα στο ντέρμπι από τη Σίτι. Ωστόσο οι μέρες περνούν και ο Νορβηγός προπονητής παραμένει στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων».

Το 0-2 από την ομάδα του Πεπ Γουαρδιόλα στο Ολντ Τράφορντ διόγκωσε την γκρίνια στα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ που ξεκίνησε από το 0-5 με τη Λίβερπουλ, σε βαθμό που ο βρετανικός Τύπος τη χαρακτηρίζει «επανάσταση κατά του Σόλσκιερ».

Τα ρεπορτάζ κατονομάζουν συγκεκριμένα τους Μπρούνο Φερνάντες και Κριστιάνο Ρονάλντο ως κύριους επικριτές. Ειδικά ο Φερνάντες διαρρέει ότι η τακτική και η καθοδήγηση Σόλσκιερ είναι ανεπαρκείς. Μεταξύ των παικτών γεννιούνται και απορίες, όπως γιατί παίζει ο ντεφορμέ Χάρι Μαγκουάιρ και γιατί αδικείται ο Ντόνι φαν ντε Μπέεκ.

Την Τρίτη η παλιά δόξα της Γιουνάιτεντ, Ρίο Φέρντιναντ, δήλωσε ότι είναι καιρός να περάσει ο Σόλσκιερ τη σκυτάλη στον επόμενο προπονητή. «Δεν διακρίνω κάποια φιλοσοφία ή ταυτότητα στον τρόπο με τον οποίον παίζουμε», είπε ο βετεράνος διεθνής αμυντικός, που ήταν για καιρό συμπαίκτης του Νορβηγού τεχνικού.

Εν μέσω αβεβαιότητας, καθώς ο σύλλογος δεν εκδίδει κάποια ανακοίνωση για τον Σόλσκιερ, οι φήμες δίνουν και παίρνουν για τον διάδοχό του. Παρότι οι μπουκμέικερ φέρουν επικρατέστερο τον νυν τεχνικό της Λέστερ, Μπρένταν Ρότζερς, η αντίδραση των οπαδών της Γιουνάιτεντ έναντι του πρώην προπονητή της Λίβερπουλ λαμβάνεται υπ’ όψιν. Αλλη επιλογή, πιο δημοφιλής για την εξέδρα, είναι ο τεχνικός του Αγιαξ, Ερικ τεν Χαχ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή