Σύσσωμη η ΑΕΚ στο πλευρό του Γέλοβατς

Σύσσωμη η ΑΕΚ στο πλευρό του Γέλοβατς

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ, επιβεβαίωσε πως ο Στέφαν Γέλοβατς υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο στην προπόνηση της περασμένης Κυριακής, τονίζοντας πως η κατάστασή του είναι σταθερή αλλά κρίσιμη.

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ, επιβεβαίωσε πως ο Στέφαν Γέλοβατς υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο στην προπόνηση της περασμένης Κυριακής, τονίζοντας πως η κατάστασή του είναι σταθερή αλλά κρίσιμη. Οι «κιτρινόμαυροι» ευχαρίστησαν άπαντες για το συγκινητικό ενδιαφέρον που δείχνουν για τον Σέρβο καλαθοσφαιριστή, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες υποβλήθηκε σε επέμβαση και οι επόμενες ώρες θα είναι άκρως καθοριστικές για την εξέλιξη της υγείας του. «Αυτές τις δύσκολες ώρες, που βιώνει πρωτίστως η οικογένεια του Στέφαν, αλλά και ο οργανισμός ΑΕΚ, το μαζικό κύμα στήριξης συνιστά βάλσαμο στον πόνο και στην αγωνία μας», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ενωση. Οι συμπαίκτες του του αφιέρωσαν τη νίκη επί της Ρίγα, ενώ με ένα tweet αποτύπωσαν το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα. «Ολοι μαζί μια μεγάλη αγκαλιά για τον άτυχο Γέλοβατς. Κράτα γερά, αδερφέ μας Στέφαν…», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι «κιτρινόμαυροι» για τον άτυχο Γέλοβατς. Στο πλευρό του βρίσκεται και η ποδοσφαιρική ΑΕΚ με το παρακάτω μήνυμα συμπαράστασης που ανέβασε στα social media: «Στέφαν, είμαστε όλοι δίπλα σου! Εσύ θα είσαι ο νικητής».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή