Σαρωτικός ο ΠΑΣ Γιάννινα συνέτριψε τον Άρη στη Θεσσαλονίκη

Σαρωτικός ο ΠΑΣ Γιάννινα συνέτριψε τον Άρη στη Θεσσαλονίκη

Πέντε αναπάντητα τέρματα για τους Γιαννιώτες μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ιστορικού μεγέθους θρίαμβο σημείωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα συντρίβοντας τον Άρη στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο, ενώ σημαντική ήταν και η επικράτηση του ΟΦΗ στην έδρα του Βόλου, σε αναμετρήσεις για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Δικαιολογώντας στο έπακρο το προσωνύμιό του, ως Άγιαξ της Ηπείρου, ο ΠΑΣ κατανίκησε τον Άρη με 5-0 μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης. 

Οι Γιαν-Μαρκ Σνάιντερ (5′), Νικολάε Μιλιντσεάνου (35′), Χουάν Χοσέ Περέα (54′), Ροντρίγκο Εραμούσπε (71′ πεν.) και Αχμάντ Μέντες Μορέιρα (85′) πέτυχαν τα γκολ για την ομάδα του Ηρακλή Μεταξά, η οποία έκανε το 2/2 στη Θεσσαλονίκη, πετυχαίνοντας, παράλληλα, μια από τις μεγαλύτερες εκτός έδρας νίκες στην ιστορία της.

Νωρίτερα, σε ένα ματς με πέντε δοκάρια, ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με 2-0.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Ισπανός Τζον Τοράλ, που σημείωσε και τα δύο τέρματα των νικητών στο 12΄ και στο 50΄. Με αυτή τη νίκη ο ΟΦΗ, ο οποίος παραμένει αήττητος μακριά από την Κρήτη, έφτασε τους 15 βαθμούς και ξεπέρασε τον αντίπαλό του που έμεινε στους 14 βαθμούς.

Τέλος, στη Νίκαια Ιωνικός και Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 μένοντας και οι δύο χωρίς νίκη για τρίτη συνεχή αγωνιστική.

Πριν τη συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου ο Τουράμ έβαλε μπροστά τον Ιωνικό. Ο Βραζιλιάνος στράικερ εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Λένις και με κεφαλιά νίκησε τον Τσιφτσή στο 14΄ (1-0) και πανηγύρισε το δεύτερο τέρμα του στο πρωτάθλημα.

Η «απάντηση» των Αρκάδων ήταν άμεση και στο 29΄ έφεραν το ματς… στα ίσια. Με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Τιλίκα Λεό δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Χουτεσιώτη, με τον Βραζιλιάνο να «ανοίγει λογαριασμό» στη Super League.

Την Κυριακή η 10η αγωνιστική συνεχίζεται με τις αναμετρήσεις Παναιτωλικός-Απόλλων Σμύρνης, Ατρόμητος-ΠΑΟΚ και το μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός.

Τη Δευτέρα θα διεξαχθεί στον Βόλο το ματς της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή