Αποχωρεί από την Εθνική Ελλάδος ο Τζον Φαντ Σιπ

Αποχωρεί από την Εθνική Ελλάδος ο Τζον Φαντ Σιπ

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την αποχώρησή του από την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ανακοίνωσε ο ομοσποδιακός προπονητής Τζον Φαντ Σιπ.

Με ανάρτησή του στο instagram, ο Ολλανδός τεχνικός ανέφερε πως θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της γαλανόλευκης στις 31 Δεκεμβρίου, όταν και θα λήξει το συμβόλαιό του.

Όπως ανέφερε «θα ήθελα να ανακοινώσω ότι αποφάσισα, μαζί με το προπονητικό μου επιτελείο, μετά από περίοδο 2,5 ετών να μην συνεχίσω ως προπονητής της Εθνικής Ελλάδος μετά τις 31 Δεκεμβρίου 2021 που λήγουν τα συμβόλαιά μας».

«Ξεκινήσαμε μαζί το ταξίδι μας τον Αύγουστο του 2019 και παρουσιάσαμε μια νεότερη ομάδα με ταλαντούχους πολλά υποσχόμενους παίκτες», σημείωσε μεταξύ άλλων, τονίζοντας πως στόχος ήταν η ανάπτυξη της ομάδας.

«Πιστεύω στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στο ταλέντο που συνάντησα στη χώρα αλλά πρέπει να δοθούν ευκαιρίες στους Έλληνες παίκτες, ώστε να παίξουν και να εξελιχθούν. Αυτό παίρνει χρόνο, πρέπει όμως περισσότεροι Έλληνες να παίζουν στη Super League ώστε οι μελλοντικοί προπονητές να έχουν περισσότερες πιθανότητες να πετύχουν», πρόσθεσε.

Ο Φαντ Σιπ άφησε και αιχμές για την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, σημειώνοντας πως παρά τις συζητήσεις που έγιναν για ανανέωση του συμβολαίου, η τελική απόφαση άργησε πάρα πολύ. «Τελικά το όραμά μας για το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό και δεν ευθυγραμμίζεται», τόνισε χαρακτηριστικά.

View this post on Instagram

A post shared by John van’t Schip (@johnvantschip)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή