Το 3008 «χτύπησε» εκατομμύριο

Το 3008 «χτύπησε» εκατομμύριο

Η πορεία του δημοφιλούς γαλλικού SUV – Εγγύηση τιμής σε όλα τα Peugeot

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Peugeot 3008, ένα από τα best sellers της μάρκας, γιορτάζει το εκατομμυριοστό αυτοκίνητο που παράχθηκε στο εργοστάσιο Sochaux, κάτι που γιόρτασαν και οι εργαζόμενοι, οι οποίοι μαζεύτηκαν γύρω από το Peugeot 3008 Hybrid.

Η τελευταία γενιά Peugeot 3008 έχει διακριθεί και πλέον έχει ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο οχήματα σε παραγωγή παγκοσμίως. Ξεκίνησε την πορεία του κατακτώντας τον τίτλο του «Αυτοκινήτου της χρονιάς 2017» από τους δημοσιογράφους του ειδικού Τύπου, πριν ακόμη λανσαριστεί στην αγορά. Εκτοτε έχει λάβει 76 βραβεία παγκοσμίως. Στη Γαλλία, το Peugeot 3008 βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας του ήδη από τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας. Στην Ευρώπη είναι δεύτερο σε κατάταξη στη μεγάλη κατηγορία των SUV για το 2021. Επιπρόσθετα, έχει κατακτήσει ισχυρή θέση και στη Νότια Ευρώπη, αφού αποτελεί το νούμερο ένα SUV σε πωλήσεις στην Πορτογαλία και το δεύτερο στην Ιταλία και την Ισπανία. Η Ευρώπη κατέχει το 65% των πωλήσεων Peugeot 3008, ενώ το μεγαλύτερο ποσοστό παγκοσμίως αφορά πολύ πλούσιες εκδόσεις με αυτόματο κιβώτιο, γεγονός το οποίο αναδεικνύει και τη μετάβαση της μάρκας στην premium κατηγορία.

Το 3008 «χτύπησε» εκατομμύριο-1
Το Peugeot 3008 ξεχωρίζει για την ποιότητά του και για τον μοντέρνο σχεδιασμό του.

Διαθέτει συστήματα υποβοήθησης οδήγησης νέας γενιάς, καθώς επίσης και το Peugeot i-Cockpit με νέα εμφάνιση υψηλής ποιότητας και οθόνη αφής 10 ιντσών. Το εν λόγω μοντέλο ενσαρκώνει τέλεια τη «δύναμη της επιλογής», αφού προσφέρεται είτε με κινητήρα plug in hybrid και κίνηση στους δύο ή τους τέσσερις τροχούς, είτε με κινητήρα εσωτερικής καύσης, συνδυάζοντας την οδηγική απόλαυση με τις καλές επιδόσεις. Παράλληλα, ξεχωρίζει για την ποιότητά του, αλλά και τον μοντέρνο εξωτερικό σχεδιασμό του.

Εκτός όμως από τις διακρίσεις και όλα τα παραπάνω που αναφέραμε, η Peugeot καινοτομεί προσφέροντας σε όλους «εγγύηση τιμής». Συγκεκριμένα, η ελληνική αντιπροσωπεία, αντιλαμβανόμενη την ανασφάλεια που έχει προκληθεί από την ευρύτερη αστάθεια της αγοράς, προλαμβάνει τις εξελίξεις και εξασφαλίζει ότι οι πελάτες της μάρκας που προβαίνουν σε παραγγελία θα παίρνουν μία τελική, «κλειδωμένη τιμή». Ετσι, οι υποψήφιοι αγοραστές θα μπορούν να προχωρήσουν στην παραγγελία οποιουδήποτε αυτοκινήτου της γκάμας επιθυμούν, αφού η συμφωνημένη τιμή των παραγγελιών θα είναι προστατευμένη από μελλοντικές ανατιμήσεις. –

Η «εγγύηση τιμής» προσφέρεται από το επίσημο δίκτυο διανομέων Peugeot σε όλη την Ελλάδα και αφορά όλη την γκάμα των επιβατικών και επαγγελματικών μοντέλων, συμπεριλαμβανομένης και της οικογένειας των δημοφιλών SUVs, αλλά και των αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων της μάρκας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή