Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προπονητής ο Ράνγκνικ και επισήμως

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προπονητής ο Ράνγκνικ και επισήμως

Ο Γερμανός Ραλφ Ράνγκνικ θα είναι υπηρεσιακός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το τέλος της σεζόν, όπως ανακοίνωσε ο βρετανικός σύλλογος

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Γερμανός Ραλφ Ράνγκνικ θα είναι υπηρεσιακός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το τέλος της σεζόν, όπως ανακοίνωσε ο βρετανικός σύλλογος, οκτώ ημέρες έπειτα από την απόλυση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ο Σόλσκιερ απομακρύνθηκε από τον πάγκο της Γιουνάιτεντ μετά την ήττα με 4-1 από τη Γουότφορντ. Αυτή ήταν η έβδομη ήττα για τη Γιουνάιτεντ σε 13 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον διορισμό του Ραλφ Ράνγκνικ ως υπηρεσιακού προπονητή μέχρι το τέλος της σεζόν, με την επιφύλαξη των προαπαιτουμένων για τη βίζα εργασίας. Ύστερα από αυτήν την περίοδο, ο Ραλφ και ο σύλλογος συμφώνησαν ότι θα συνεχίσει σε ρόλο συμβούλου για άλλα δύο χρόνια», ανέφερε η ανακοίνωση της βρετανικής ομάδας.

Ο Ράνγκνικ, ο οποίος ξεκίνησε να προπονεί στις αρχές της δεκαετίας του 1980, επιθυμεί οι ομάδες του να πιέζουν ψηλά για να κερδίσουν τη μπάλα όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Πηγή: Reuters 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή