Κύπελλο Ελλάδος: Σέντρα στη φάση των «16»

Κύπελλο Ελλάδος: Σέντρα στη φάση των «16»

Το Κύπελλο επιστρέφει με τους «Ευρωπαίους» να μπαίνουν στον χορό

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ολοκληρωμένο… ρόστερ μπαίνει το Κύπελλο Ελλάδος στη φάση των διπλών αγώνων, με τις πρώτες αναμετρήσεις της να διεξάγονται σε δύο δόσεις σήμερα – αύριο και οι ρεβάνς την εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα.

Οι τέσσερις «Ευρωπαίοι» μπαίνουν για πρώτη φορά στον χορό, αλλά μόνο ο Αρης εξ αυτών βούτηξε στα βαθιά, με την κληρωτίδα να φέρνει στον δρόμο του τον ΟΦΗ. Οι άλλοι τρεις (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ) κληρώθηκαν με ομάδες Σούπερ Λιγκ 2 και είναι απόλυτα φαβορί για την πρόκριση. Το παιχνίδι ΟΦΗ – Αρης (17.00) είναι το πιο ενδιαφέρον από τα έξι του σημερινού προγράμματος, γιατί είναι ουσιαστικά (χωρίς το -6) μια μονομαχία του 3ου και του 5ου του πρωταθλήματος, η οποία αναμένεται αμφίρροπη καθώς αμφότεροι προέρχονται από επιτυχίες και έχουν το Κύπελλο ψηλά στην ατζέντα τους.

Το σημερινό μενού έχει ένα ακόμη ζευγάρι από τη Σούπερ Λιγκ 1, με τον φορμαρισμένο Παναθηναϊκό να φιλοξενεί (19.00) στη Λεωφόρο τον αξιόμαχο αλλά αναποτελεσματικό τελευταία Βόλο.  

Αυτά είναι τα μόνα παιχνίδια της 6ης φάσης του Κυπέλλου που θα γίνουν με VAR. Στα άλλα τέσσερα σημερινά ζευγάρια (15.00 Νίκη Β. – Παναιτωλικός, 17.00 Λεβαδειακός – Ολυμπιακός, 20.15 ΑΕΚ – Κηφισιά, 21.30 Λάρισα – ΠΑΟΚ) υπάρχει διαφορά κατηγορίας και ξεκάθαρο φαβορί στο καθένα τους, παρότι οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 1 θα κάνουν αρκετές αλλαγές.

Αξιοσημείωτη είναι η επιστροφή του Σεμέντο έπειτα από «καραντίνα» 3,5 μηνών, όπως και η διεξαγωγή όλων των διπλών αγώνων του Κυπέλλου με το παλιό σύστημα που πριμοδοτεί το εκτός έδρας γκολ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή