Βόλεϊ: Μεγάλη νίκη Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με Ολυμπιακό

Βόλεϊ: Μεγάλη νίκη Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με Ολυμπιακό

Υστερα από μία αναμέτρηση που δικαιολόγησε απολύτως τον χαρακτηρισμό του ντέρμπι, ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-1 τον Ολυμπιακό (25-19, 25-23, 23-25, 25-22) και βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της γυναικείας Λίγκας του βόλεϊ

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υστερα από μία αναμέτρηση που δικαιολόγησε απολύτως τον χαρακτηρισμό του ντέρμπι, ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-1 τον Ολυμπιακό (25-19, 25-23, 23-25, 25-22) και βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της γυναικείας Λίγκας του βόλεϊ. Οι «πράσινες», ύστερα από 11 αγωνιστικές, έχουν 31 βαθμούς. Ακολουθούν ο ΠΑΟΚ με 29 και ο Ολυμπιακός με 27 βαθμούς.  

Τα μόλις εννέα λάθη των κοριτσιών του Παναθηναϊκού συνέβαλαν τα μέγιστα στη νίκη. Οι αθλήτριες του Απόστολου Οικονόμου μπορεί να έμειναν πίσω στην αρχή του πρώτου σετ αλλά χάρη στις επιθετικές προσπάθειες των Χαντάβα, Στεπανένκο και Κρος ισοφάρισαν (17-17) και, στη συνέχεια, το κατέκτησαν. Τα υπόλοιπα σετ κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, ενώ και ο προπονητής του Παναθηναϊκού εξήρε και την αγωνιστικότητα των κοριτσιών του Ολυμπιακού. «Παίξαμε στα όριά μας και έπρεπε να παίξουμε στα όριά μας, καθώς ο Ολυμπιακός έπαιξε εξίσου καλά», τόνισε ο κ. Οικονόμου.  

Η αναμέτρηση της Θήρας με την ΑΕΚ κατοχυρώθηκε υπέρ της ΑΕΚ με 3-0 καθώς η ομάδα της Σαντορίνης, σύμφωνα με τους κανονισμούς, ήταν «ελλιπής» από αθλήτριες. Τα άλλα αποτελέσματα: Μαρκόπουλο – ΠΑΟΚ 1-3, Θέτις – Αμαζόνες 3-0, Αρης – Αίας 3-0, Πορφύρας – Ηλυσιακός 0-3.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή