Τσάμπιονς Λιγκ: Ώρα προκρίσεων

Τσάμπιονς Λιγκ: Ώρα προκρίσεων

Στον δεύτερο όμιλο επικεντρώνεται κυρίως το ενδιαφέρον στα αποψινά παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον δεύτερο όμιλο επικεντρώνεται κυρίως το ενδιαφέρον στα αποψινά παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί όπου μπορεί η Λίβερπουλ να έχει το απόλυτο των πέντε νικών σε ισάριθμα ματς, όμως από εκεί και πέρα Πόρτο, Μίλαν και Ατλέτικο μπορεί να βρεθούν από 2ες έως 4ες. Οι «ροσονέρι», που με το «διπλό» στην προηγούμενη αγωνιστική στη Μαδρίτη μπήκαν γερά στο «κόλπο» της πρόκρισης, φιλοξενούν στο Μιλάνο την αδιάφορη (βαθμολογικά τουλάχιστον) Λίβερπουλ, ενώ την ίδια ώρα στο «Ντραγκάο» η Πόρτο παίζει με την Ατλέτικο, με όλα τα σενάρια να είναι ανοιχτά. Αν Μίλαν και Πόρτο κερδίσουν, τότε οι «δράκοι» είναι δεύτεροι και οι Ιταλοί τρίτοι, αφήνοντας εκτός Ευρώπης την Ατλέτικο. Η Πόρτο παραμένει σίγουρα στην Ευρώπη ακόμα και με ισοπαλία, ό,τι και να γίνει στο Μιλάνο. Από την άλλη, οι Μαδριλένοι θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν σίγουρα σε ευρωπαϊκή τροχιά, ενώ το αν θα τερματίσουν στη 2η ή στην 3η θέση θα εξαρτηθεί και από το τι θα γίνει στο άλλο ματς. Στην περίπτωση που η Μίλαν κερδίσει τη Λίβερπουλ και η Ατλέτικο φύγει νικήτρια από το Πόρτο, οι Ιταλοί είναι 2οι, οι Ισπανοί 3οι και εκτός μένουν οι Πορτογάλοι. Τέλος, η Μίλαν μένει εκτός ευρωπαϊκής συνέχειας αν χάσει από τη Λίβερπουλ και νικήσει ή φέρει ισοπαλία η Ατλέτικο με την Πόρτο.

Πέφτει η αυλαία των ομίλων σήμερα και αύριο – Μάχη επιβίωσης για Πόρτο, Μίλαν και Ατλέτικο.

Στον πρώτο όμιλο, μοναδικό ενδιαφέρον είναι το ποια από τις Λειψία ή Μπριζ θα τερματίσει στην 3η θέση, με τους Γερμανούς να υποδέχονται τη Σίτι που είναι δεδομένα πρώτη, ενώ οι Βέλγοι παίζουν στο Παρίσι με την Παρί Σ.Ζ. Οποια από τις δύο κερδίσει συνεχίζει στους «32» του Γιουρόπα, ενώ στην ισοβαθμία ευνοούνται οι Γερμανοί.

Στο τρίτο γκρουπ τα πάντα έχουν κριθεί, ενώ στο 4ο η Ρεάλ υποδέχεται την Ιντερ με έπαθλο την πρωτιά.

Α΄ όμιλος: Λειψία – Μαν. Σίτι, Παρί Σ.Ζ. – Μπριζ. Η βαθμολογία: Μαν. Σίτι 12, Παρί Σ.Ζ. 8, Λειψία 4, Μπριζ 4.

Β΄ όμιλος: Μίλαν – Λίβερπουλ, Πόρτο – Ατλέτικο. Η βαθμολογία: Λίβερπουλ 15, Πόρτο 5, Μίλαν 4, Ατλέτικο 4.

Γ΄ όμιλος: Αγιαξ – Σπόρτινγκ, Ντόρτμουντ – Μπεσίκτας. Η βαθμολογία: Αγιαξ 15, Σπόρτινγκ 9, Ντόρτμουντ 6, Μπεσίκτας 0.

Δ΄ όμιλος: Ρεάλ – Ιντερ, Σαχτάρ – Σέριφ. Η βαθμολογία: Ρεάλ 12, Ιντερ 10, Σέριφ 6, Σαχτάρ 1.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή