Ξεπληρώνει στο… γήπεδο τον ΠΑΟ ο Βιγιαφάνες

Ξεπληρώνει στο… γήπεδο τον ΠΑΟ ο Βιγιαφάνες

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκεί που έμοιαζε να ακροβατεί σε τεντωμένο σκοινί εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου, ο Λούκας Βιγιαφάνες είναι κοντά στο να αντιστρέψει την κατάσταση και να βελτιώσει τη θέση του στον Παναθηναϊκό! Εκτός από την ορατή σε όλους αλλαγή στην αγωνιστική νοοτροπία που του έδωσε θέση βασικού στα τελευταία παιχνίδια, όταν νωρίτερα είχε μείνει πίσω στην ιεραρχία του Γιοβάνοβιτς, είναι κοντά στο να αποκαταστήσει τις σχέσεις του και με τη διοίκηση, οι οποίες δοκιμάστηκαν λόγω του υψηλού προστίμου (62.000 ευρώ) που του είχε επιβληθεί για το θερμό επεισόδιο το οποίο είχε το καλοκαίρι με τον Χατζηγιοβάνη.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θεώρησε υπέρογκο το ποσό και το αμφισβήτησε, με τους «πράσινους» να προσφεύγουν στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ για να το επικυρώσουν, όπως ορίζουν οι κανονισμοί για χρηματικές ποινές που υπερβαίνουν το 5% του συμβολαίου. Είναι μια εξαιρετικά σπάνια μορφή αντιδικίας μιας ομάδας με εν ενεργεία ποδοσφαιριστή της, αλλά το θέμα μάλλον θα λυθεί εξωδικαστικά, καθώς οι δύο πλευρές ζήτησαν από κοινού την αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης για να βρεθεί αποδεκτή λύση χωρίς δικαστική εμπλοκή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή