«Πύρρειος νίκη» για τον Παναθηναϊκό

«Πύρρειος νίκη» για τον Παναθηναϊκό

Στους «πρασίνους» επικρατεί αγωνία για το μέγεθος του τραυματισμού του Νεμάνια Νέντοβιτς.

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 102-83 του Λαυρίου στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 9η αγωνιστική της Basket League και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας. Ωστόσο, στους «πρασίνους» επικρατεί αγωνία για το μέγεθος του τραυματισμού του Νεμάνια Νέντοβιτς (15 π.), που στο τελευταίο δεκάλεπτο αποχώρησε από το παρκέ με διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο, καθώς πάτησε σε πόδι αντιπάλου έπειτα από άλμα. Ο Σέρβος υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, με τα αποτελέσματα να αναμένονται αύριο.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Τζέρεμι Εβανς με 22 πόντους (9/11 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 1/1 βολή), 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 μπλοκ. Για το Λαύριο ξεχώρισαν οι Γερομιχαλός (16 π.) και Μουράτος (15 π.).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Παναθηναϊκός 15 (8), Ολυμπιακός 15 (8), Προμηθέας 15 (9), Κολοσσός 14 (9), ΑΕΚ 14 (9), Λαύριο 13 (9), Αρης 12 (8), Περιστέρι 12 (8), Απόλλων Π. 11 (8), ΠΑΟΚ 10 (8), Ιωνικός 9 (7), Λάρισα 9 (8), Ηρακλής 5 (7).

Στον Ολυμπιακό, σήμερα θα αποφασιστεί αν ο Μουσταφά Φαλ, που υπέστη διάστρεμμα στο ματς με τη Λάρισα, θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι για την αυριανή αναμέτρηση της Ευρωλίγκας με τον Ερυθρό Αστέρα. Ο σέντερ των Πειραιωτών δεν έλαβε μέρος στη χθεσινή προπόνηση.

Στο μεταξύ, χειμερινή μεταγραφική περίοδο που θα διαρκεί από τις 10/12 έως τις 31/1 θέσπισε η ΕΟΚ στα εθνικά και τοπικά πρωταθλήματα, στα οποία δεν συγκαταλέγεται η Basket League, για την οποία αρμόδιος είναι ο ΕΣΑΚΕ. Κάθε ομάδα θα μπορεί να αποκτήσει δύο παίκτες άνω των 18 και έναν κάτω των 18 ετών.

Το Λαύριο εξετάζει την περίπτωση του Αμερικανού περιφερειακού Ματ Ουίλιαμς, που την περίοδο 2018-19 είχε αγωνιστεί στην Κύμη, ενώ η Λάρισα απέκτησε τον τέως γκαρντ του Ρεθύμνου Στεφάν Μούντι.

• Ηρακλής, Κολοσσός και Απόλλων Πατρών προσέφυγαν στο ΑΣΕΑΔ για την αφαίρεση των βαθμών τους και η εκδίκαση των υποθέσεών τους θα γίνει στις 16/12.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή