Ευρωλίγκα – Παναθηναϊκός: Χάνει και την ερχόμενη «διαβολοβδομάδα» ο Νέντοβιτς

Ευρωλίγκα – Παναθηναϊκός: Χάνει και την ερχόμενη «διαβολοβδομάδα» ο Νέντοβιτς

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί αύριο την Αλμπα χωρίς τον Νέντοβιτς, με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ ούτε του Παπαπέτρου ούτε του Γουάιτ.

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θα μπορούσε να είναι ακόμη χειρότερα τα πράγματα αλλά όπως και να ‘χει, η είδηση ότι ο Παναθηναϊκός θα αναγκαστεί να υποδεχθεί αύριο την Αλμπα χωρίς τον Νεμάνια Νέντοβιτς ήταν γροθιά στο στομάχι του Δημήτρη Πρίφτη, ειδικά όταν οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ ούτε για τον Ιωάννη Παπαπέτρου ούτε και για τον Οκάρο Γουάιτ. Το απρόσεκτο μαρκάρισμα του Νικολαΐδη στον αγώνα με το Λαύριο προκάλεσε έντονη ανησυχία για τραυματισμό που ενδεχομένως να κρατούσε τον Σέρβο γκαρντ για πολύ καιρό εκτός δράσης.

Οι εξετάσεις έδειξαν ότι η ζημιά δεν ήταν τελικά τόσο μεγάλη, πρόκειται όμως για ένα βαρύ διάστρεμμα που θα τον αφήσει εκτός μάχης σίγουρα αύριο και ενδεχομένως στα δύο ματς της «διαβολοβδομάδας» που ακολουθεί, την Τρίτη με την Αρμάνι στο Μιλάνο και την Πέμπτη με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ. Ο Νέντοβιτς είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης του Παναθηναϊκού το τελευταίο διάστημα και το κενό του θα είναι δυσαναπλήρωτο, πόσο μάλλον εάν τεθούν οριστικά εκτός και οι Παπαπέτρου (έβγαλε χθες μέρος του προγράμματος και αύξησε τις ελπίδες του), Γουάιτ, που κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν να παίξουν κόντρα στην Αλμπα. Η μόνη ανάσα για τους «πράσινους» είναι ότι έγινε δεκτό το αίτημα αναβολής του κυριακάτικου αγώνα τους στη Λάρισα για το πρωτάθλημα, λόγω μη τήρησης της προθεσμίας που προβλέπουν οι κανονισμοί από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Λαβωμένος κινδυνεύει να παίξει απόψε και ο Ολυμπιακός στο Βελιγράδι, καθώς ο (επίσης φορμαρισμένος) Μουσταφά Φαλ ταλαιπωρείται κι αυτός από διάστρεμμα, όχι τόσο βαρύ όσο του Νέντοβιτς αλλά το ίδιο δύσκολα διαχειρίσιμο όταν μιλάμε για έναν γίγαντα 2,18 μ. που πρέπει να πατάει γερά στα πόδια του. Ο Φαλ ακολούθησε ως 13ος παίκτης την αποστολή στη Σερβία και θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή να δει αν θα μπορέσει να αγωνιστεί εναντίον του Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος θα παίξει πληγωμένος κι αυτός, σίγουρα χωρίς τον Ααρον Γουάιτ και πιθανώς τον Οστιν Χόλις. «Ο αντίπαλός μας είναι μια ανταγωνιστική ομάδα που αμύνεται καλά, ενισχύθηκε πολύ με τον Στέφαν Μάρκοβιτς και θα διεκδικήσει θέση στην 8άδα. Είναι σημαντικό να δούμε αν θα παίξει ο Φαλ. Η παρουσία του θα κρίνει την τακτική μας», δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Το αποψινό πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας: 19.00 Ζενίτ – Φενέρμπαχτσε, 20.00 Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός, 20.45 Μπάγερν – Εφές, 21.05 Μακάμπι – Ούνιξ, 21.30 Μπασκόνια – Βιλερμπάν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή