Σούπερ Λιγκ 1: Σέντρα με μια… ανάσα από σήμερα

Σούπερ Λιγκ 1: Σέντρα με μια… ανάσα από σήμερα

Πριν καν προλάβουν να αποτιμήσουν κέρδη και ζημίες από τα πεπραγμένα τους στον α΄ γύρο του πρωταθλήματος, οι 14 ομάδες της Σούπερ Λιγκ 1 ξεκινούν με μια ανάσα τον β΄ γύρο.

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πριν καν προλάβουν να αποτιμήσουν κέρδη και ζημίες από τα πεπραγμένα τους στον α΄ γύρο του πρωταθλήματος, οι 14 ομάδες της Σούπερ Λιγκ 1 ξεκινούν με μια ανάσα τον β΄ γύρο. Το πέσιμο της αυλαίας στο πρώτο μισό της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος δεν έφερε σημαντικές διαφοροποιήσεις τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα.  

Στους ψηλούς ορόφους ο (αήττητος έως τώρα) Ολυμπιακός νίκησε 1-0 στο ντέρμπι τον Αρη και αύξησε στους 8 τους βαθμούς της διαφοράς του από τη 2η ΑΕΚ, η οποία κόλλησε στο 0-0 στην… πισίνα της Τρίπολης. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν χωρίς να εντυπωσιάσουν και πιστοποίησαν την εικόνα του απόλυτου φαβορί, όχι μόνο λόγω της αγωνιστικής τους υπεροχής ή της μεγάλης βαθμολογικής διαφοράς, αλλά και της φανερής αδυναμίας των ανταγωνιστών τους να βρουν έναν ρυθμό, να αποφύγουν τα λάθη και να κάνουν τα νικηφόρα σερί που απαιτεί ο πρωταθλητισμός.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο ΠΑΟΚ νίκησαν (με την ψυχή στο στόμα) εντός έδρας τον Βόλο 3-2 και τη Λαμία 2-1 αντίστοιχα και εδραιώθηκαν στην πρώτη εξάδα των πλέι οφ. Τα 9 κρούσματα κορωνοϊού που κτύπησαν τον Απόλλωνα προκάλεσαν την αναβολή του αγώνα του με τον ΟΦΗ, με συνέπεια να προσπεράσει ο Παναθηναϊκός τους Κρητικούς και να βρεθεί στην 5η θέση, μετά τη νίκη του με 2-0 επί του Ατρόμητου στη Λεωφόρο. Οι Περιστεριώτες θα βρεθούν ξανά ουραγοί εάν η «Ελαφρά ταξιαρχία» επικρατήσει σ’ αυτό το εξ αναβολής παιχνίδι, με πολύ πιθανό το σενάριο να προκύψει αναβολή και του αυριανού αγώνα της με τον Παναθηναϊκό εάν παραμείνουν πολλά τα θετικά δείγματα στα τεστ που θα γίνουν σήμερα. Σημαντικό αποτέλεσμα στη μάχη της παραμονής ήταν και το 2-2 στον αγώνα Παναιτωλικός – Ιωνικός στο Αγρίνιο.

Η 1η αγωνιστική του β΄ γύρου θα γίνει σε τρεις δόσεις, με το αποψινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει μόνο το παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός (17.15). Στο αυριανό μενού ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ (με φόντο την 3η θέση) και Ατρόμητος – Ολυμπιακός, ενώ σ’ αυτό της Πέμπτης, οι μονομαχίες ΟΦΗ – Αρης και Ιωνικός – ΟΦΗ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή