Γιουρόπα Λιγκ: Υψηλό εμπόδιο για Ολυμπιακό

Γιουρόπα Λιγκ: Υψηλό εμπόδιο για Ολυμπιακό

Η Αταλάντα στον δρόμο των «ερυθρολεύκων» – Με τη Μίντιλαντ ο ΠΑΟΚ

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πιο εξελίξιμη ομάδα της Ιταλίας, την Αταλάντα, έφερε η κλήρωση στον δρόμο του Ολυμπιακού στη νοκ άουτ φάση του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ από την άλλη ο ΠΑΟΚ στα μπαράζ του Conference League, ναι μεν απέφυγε τα βαριά ονόματα, όμως θα πρέπει να αλλάξει τελείως αγωνιστική εικόνα, αν θέλει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μίντιλαντ.

Οι «ερυθρόλευκοι» λοιπόν βρίσκουν απέναντί τους το σύνολο που έχει δημιουργήσει ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι και στο οποίο «υποκλίνεται» τα τελευταία χρόνια το Καμπιονάτο. Η Αταλάντα στην πρώτη της παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ (τη σεζόν 2019-20) έφτασε μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ είναι αυτή τη στιγμή στην 3η θέση της Serie A, όπου έχει γνωρίσει μόλις δύο ήττες σε 17 αγώνες. Ο Πέδρο Μαρτίνς άλλωστε έδωσε με τον καλύτερο τρόπο το στίγμα για το τι καλείται να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός. «Θα είναι μια συνάντηση τρομερά δύσκολη», τόνισε. Τα ματς είναι προγραμματισμένα για τις 17 και 24 Φεβρουαρίου, με το δεύτερο να γίνεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Τα υπόλοιπα ζευγάρια στα μπαράζ του Γιουρόπα: Σεβίλλη – Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Λειψία – Σοσιεδάδ, Μπαρτσελόνα – Νάπολι, Ζενίτ – Μπέτις, Ντόρτμουντ – Ρέιντζερς, Σέριφ – Μπράγκα και Πόρτο – Λάτσιο.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ πρέπει να κοιτάξει πρώτα τον εαυτό του και στη συνέχεια την αντίπαλό του από τη Δανία. Ο «Δικέφαλος» είναι σίγουρα καλύτερη ομάδα από τη Μίντιλαντ και έχει μπροστά του δύο μήνες προκειμένου να βελτιωθεί, ώστε να το αποδείξει και μέσα στο γήπεδο και να πάρει αυτός το εισιτήριο για τους «16» του Conference League. Η Μίντιλαντ είναι αυτή τη στιγμή στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος στη Δανία, έχοντας αφήσει δύο βαθμούς πίσω την Κοπεγχάγη. Οι αγώνες θα γίνουν στις 17/2 στη Δανία και στις 24/2 στην Τούμπα.

Τα υπόλοιπα ζευγάρια: Μαρσέιγ – Καραμπάγκ, Αϊντχόφεν – Μακάμπι Τελ Αβίβ, Φενέρμπαχτσε – Σλάβια Πράγας, Λέστερ – Ράντερς, Σέλτικ – Μπόντο Γκλιμτ, Σπάρτα Πράγας – Παρτιζάν, Ραπίντ – Τότεναμ ή Φίτεσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή