Nίκησε τον Παναιτωλικό και αγγίζει εξάδα ο Αστέρας

Nίκησε τον Παναιτωλικό και αγγίζει εξάδα ο Αστέρας

Αστρο είχε ο Αστέρας. Η ομάδα της Τρίπολης επικράτησε με 1-0 του Παναιτωλικού στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία του δεύτερου γύρου της Σούπερ Λιγκ, όπου τις ευκαιρίες τις είχαν οι φιλοξενούμενοι, όμως την ουσία (και την τύχη) τις είχαν οι γηπεδούχοι.

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αστρο είχε ο Αστέρας. Η ομάδα της Τρίπολης επικράτησε με 1-0 του Παναιτωλικού στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία του δεύτερου γύρου της Σούπερ Λιγκ, όπου τις ευκαιρίες τις είχαν οι φιλοξενούμενοι, όμως την ουσία (και την τύχη) τις είχαν οι γηπεδούχοι. Η αναμέτρηση κρίθηκε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων με το γκολ του Κρεσπί και πλέον ο Αστέρας ανέβηκε στους 17 βαθμούς και απέχει μόλις έναν από την εξάδα.

Αναβολή Απόλλωνα – ΠΑΟ

Οσον αφορά το σημερινό πρόγραμμα, η αναμέτρηση του Απόλλωνα με τον Παναθηναϊκό αναβλήθηκε εξαιτίας των κρουσμάτων κορωνοϊού που ταλαιπωρούν την «Ελαφρά Ταξιαρχία», με τη Λίγκα να γνωστοποιεί ότι δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε το επόμενο παιχνίδι της με τον Βόλο.

Από τα ματς που θα διεξαχθούν ξεχωρίζει αυτό στους «Ζωσιμάδες», όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ με τις δύο ομάδες να έχουν από 22 βαθμούς και να μοιράζονται την 3η θέση της βαθμολογίας. Υπενθυμίζεται ότι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο ΠΑΣ είχε επικρατήσει στην Τούμπα με 1-0. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός πηγαίνει στο Περιστέρι για να παίξει με τον Ατρόμητο που στο «Καραϊσκάκη» είχε κρατήσει τους «ερυθρόλευκους» στο 0-0. Τέλος, στη Λαμία η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Βόλο με τους γηπεδούχους να έχουν μια ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα ματς, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν πέντε σερί ήττες.

Το σημερινό πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής: ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ (17.15), Λαμία – Βόλος (17.15), Ατρόμητος – Ολυμπιακός (19.30).

Η βαθμολογία: Ολυμπιακός 35, ΑΕΚ 27, ΠΑΣ Γιάννινα 22, ΠΑΟΚ 22, Παναθηναϊκός 20, ΟΦΗ 18, Αρης 17, Αστέρας Τρ. 17, Βόλος 14, Ιωνικός 14, Παναιτωλικός 12, Λαμία 10, Ατρόμητος 9, Απόλλων 7.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή