Ευρωλίγκα – Παναθηναϊκός: Δεν μπορεί εκτός έδρας…

Ευρωλίγκα – Παναθηναϊκός: Δεν μπορεί εκτός έδρας…

Νέα ήττα του «λαβωμένου» Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από την Αρμάνι με 75-54

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το σύνδρομο των εκτός έδρας αγώνων (0-8) άφησε πάλι ταπί (και καθόλου ψύχραιμο) τον Παναθηναϊκό, ο οποίος επιστρέφει ηττημένος 75-54 από την Αρμάνι στο Μιλάνο, ευελπιστώντας ότι στο αυριανό, δεύτερο παιχνίδι της «διαβολοβδομάδας» κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ θα νικήσει για να βελτιώσει το ούτως ή άλλως πενιχρό ρεκόρ του (4-11) στην Ευρωλίγκα. Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν καλά, πήραν προβάδισμα 4 πόντων στα μέσα της 2ης περιόδου, κρατήθηκαν κοντά (33-29) στο ημίχρονο, αλλά χτυπημένοι ξανά από ένα μεγάλο blackout στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου δέχτηκαν ένα σερί 16-0 έπειτα από 5 λεπτά αφλογιστίας, και παρότι απάντησαν με ένα δικό τους γρήγορο σερί 7-0 δεν κατάφεραν να επιστρέψουν στο παιχνίδι, έχοντας βέβαια απόντα τον Νέντοβιτς και φανερά ανέτοιμο τον Παπαπέτρου. Το μοναδικό παρήγορο σημάδι είναι εξωαγωνιστικό, καθώς είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Στέφαν Γιόβιτς.

ΑΡΜΑΝΙ: Μέλι 9, Γκραντ 2, Σέρχιο Ροντρίγκεζ 6, Ταρζέφσκι, Ρίτσι, Χαλ 19 (5/7 δίπ., 3/4 τρίπ.), Ντιλέινι 7, Ντάνιελς 9, Σιλντς 9, Χάιντς 14, Μπέντιλ, Ντατόμε.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Πέρι 7, Μέικον 14 (4/6 δίπ., 1/5 τρίπ.), Παπαγιάννης 4 (7 ριμπ.), Μποχωρίδης 3, Παπαπέτρου 5, Κασελάκης 6, Γουάιτ 6, Αβδάλας, Εβανς 5, Μαντζούκας, Σαντ Ρος 4.

Οι άλλοι χθεσινοί αγώνες της 15ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας: Εφές – Μπασκόνια 87-72, Φενέρμπαχτσε – Μακάμπι 90-79, Ερυθρός Αστέρας – Μπαρτσελόνα 69-76, Ρεάλ Μαδρίτης – Αλμπα 87-64.   

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται σήμερα (21.30) με αντίπαλο την Μπάγερν στο ΣΕΦ και με νίκη θα διατηρηθεί στα ψηλότερα πατώματα της βαθμολογίας. Το υπόλοιπο αποψινό πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής: 19.00 ΤΣΣΚΑ – Ούνιξ, 20.00 Ζαλγκίρις – Μονακό, 22.00 Ζενίτ – Βιλερμπάν.  

Στο Τσάμπιονς Λιγκ, η ΑΕΚ μέσα σε έντονα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα, λόγω της απόσυρσης της φανέλας του αδικοχαμένου Στέφαν Γέλοβατς με τον αριθμό 13, αποχαιρέτησε άδοξα τη διοργάνωση, καθώς η ήττα της με 89-83 από τη Φάλκο στα Ανω Λιόσια σε συνδυασμό με τη νίκη της Ρίγα επί της Τρεβίζο σήμανε τον πρόωρο αποκλεισμό της. Το Λαύριο γνώρισε βαριά ήττα (73-49) από την Ντιζόν εκτός έδρας και πλέον υστερεί στην ισοβαθμία με τους Γάλλους.

Ευρωλίγκα – Παναθηναϊκός: Δεν μπορεί εκτός έδρας…-1
Η ΑΕΚ απέσυρε τη φανέλα του Γέλοβατς και είπε «αντίο» στην Ευρώπη με ακόμη μία ήττα. (INTIMENEWS)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή