Πόλο: Σάρωσαν τα τρόπαια, χάνει τον προπονητή

Πόλο: Σάρωσαν τα τρόπαια, χάνει τον προπονητή

Τα πήραν όλα και… συνεχίζουν. Στην ερώτηση ποια είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα μέσα στο 2021 σε όλα τα αθλήματα, η απάντηση είναι σίγουρα αυτή του πόλο γυναικών του Ολυμπιακού.

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα πήραν όλα και… συνεχίζουν. Στην ερώτηση ποια είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα μέσα στο 2021 σε όλα τα αθλήματα, η απάντηση είναι σίγουρα αυτή του πόλο γυναικών του Ολυμπιακού. Τα «ερυθρόλευκα» κορίτσια πανηγύρισαν το Σάββατο τον 4ο τίτλο τους μέσα στη χρονιά, καθώς στον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ που έγινε στο «Παπαστράτειο» επικράτησαν με 14-11 της ρωσικής Κίνεφ Κίρισι και πρόσθεσαν άλλη μια κούπα στη συλλογή τους, έπειτα από την κατάκτηση της Euroleague, αλλά και του νταμπλ.

Συνολικά αυτός είναι ο 5ος ευρωπαϊκός τίτλος για τον Ολυμπιακό, που μετρά δύο Super Cup Ευρώπης, δύο τρόπαια Euroleague κι ένα LEN Trophy.

Δεν αποκλείεται πάντως ο τίτλος αυτός να έχει ακριβό τίμημα για τον Ολυμπιακό, καθώς όπως όλα δείχνουν χωρίζουν οι δρόμοι του με τον πολυνίκη προπονητή Χάρη Παυλίδη. Λίγες ώρες μετά τον τελικό έγινε γνωστό ότι ο 50χρονος τεχνικός έχει δεχθεί πρόταση προκειμένου να αναλάβει την εθνική ομάδα πόλο γυναικών της Κίνας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόταση φτάνει συνολικά τις 500.000 ευρώ, δηλαδή κάτι παραπάνω από 160.000 ευρώ ετησίως, γεγονός που καθιστά το «διαζύγιο» των δύο πλευρών αναπόφευκτο. Ετσι, ο Παυλίδης θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος Ελληνας προπονητής ομάδας πόλο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή