Ανανέωση-μήνυμα της ΑΕΚ στον Γιαννίκη

Ανανέωση-μήνυμα της ΑΕΚ στον Γιαννίκη

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ηχηρό, ξεκάθαρο και άκρως συμβολικό τρόπο απάντησε η διοίκηση της ΑΕΚ στην εσωστρέφεια που γέννησε η ήττα από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ και το άνοιγμα της διαφοράς από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στους 11 βαθμούς.

Λίγες ώρες μετά τις έντονες αποδοκιμασίες που ακούστηκαν για πρώτη φορά φέτος έπειτα από μια αποτυχία, αρκετές εκ των οποίων στράφηκαν κατά του Αργύρη Γιαννίκη με το σκεπτικό ότι δεν γνωρίζει από πρωταθλητισμό και είναι άπειρος για να διαχειριστεί μια ομάδα με 14 νέους παίκτες που δεν τους διάλεξε ο ίδιος, η ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι ενεργοποίησε από τώρα την οψιόν επέκτασης του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2024, χωρίς να περιμένει να κρίνει το έργο του στο τέλος της περιόδου, όπως είχε το δικαίωμα με βάση την αρχική συμφωνία.  

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ενεργοποίηση της οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιο του προπονητή της ομάδας μας, Αργύρη Γιαννίκη, το οποίο αυτομάτως επεκτείνεται για τα δύο επόμενα χρόνια, έως το καλοκαίρι του 2024. Κόουτς, καλή συνέχεια στο έργο που έχεις ήδη αναλάβει, με επιτυχίες στον κιτρινόμαυρο πάγκο!» τονίζει η σχετική ανακοίνωση, με ξεκάθαρο στόχο στήριξης του προπονητή, προς το πρόσωπο του οποίου υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη.

Με άλλη ανακοίνωση η ΑΕΚ αποχαιρέτισε τον Βαγγέλη Γιαννίση, επί σειράν ετών επιμελητή του ποδοσφαιρικού τμήματος και ανθρώπου που υπηρέτησε την ομάδα από διάφορα πόστα για περισσότερο από μια 25ετία, ο οποίος έφυγε από τη ζωή έπειτα από μεγάλη μάχη που έδωσε τα τελευταία τρία χρόνια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή