Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 65-84: «Κόκκινο» το ντέρμπι της Ευρωλίγκας

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 65-84: «Κόκκινο» το ντέρμπι της Ευρωλίγκας

Ρεβάνς για την ήττα του στο ΣΕΦ από τον Παναθηναϊκό πήρε ο Ολυμπιακός, επικρατώντας των «πράσινων» στο ΟΑΚΑ με 65-84 για την Ευρωλίγκα

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ρεβάνς για την ήττα του στο ΣΕΦ από τον Παναθηναϊκό πήρε ο Ολυμπιακός, επικρατώντας των «πράσινων» στο ΟΑΚΑ με 65-84 για την Ευρωλίγκα.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, παίρνοντας διαφορά μέχρι και 16 πόντων (23-39 στο 13’), ωστόσο οι «πράσινοι» κλείδωσαν τους αντιπάλους τους στην τρίτη περίοδο, μειώνοντας τη διαφορά στους τρεις πόντους (51-54 στο 30’).

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Σακίλ Μακίσικ έβαλε την υπογραφή του, πετυχαίνοντας ορισμένα δύσκολα καλάθια που έδωσαν στους Πειραιώτες διαφορά 10 πόντων στο 35’.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να αντιδράσει εκ νέου, με τον Ολυμπιακό να πατάει γκάζι και τη διαφορά στο φινάλε να φτάνει τους 19 πόντους (65-84).

Πρώτοι σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν οι Μακίσικ και Ντόρσεϊ με 18 πόντους, ενώ ξεχώρισαν επίσης οι Σλούκας και Βεζένκοφ με 16 και 14 αντίστοιχα.

Από πλευράς Παναθηναϊκού, ο Νέντοβιτς είχε 17 πόντους, ο Παπαγιάννης 14 και ο Παπαπέτρου 9.

Τα δεκάλεπτα: 18-25, 32-45, 51-54, 65-84

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή