Αναβλήθηκε ο αγώνας Ολυμπιακού – ΤΣΣΚΑ

Αναβλήθηκε ο αγώνας Ολυμπιακού – ΤΣΣΚΑ

Ομοβροντίες απανωτών χτυπημάτων από την COVID-19 δέχθηκαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός λίγο πριν κλείσει το 2021, με επακόλουθο την αναβολή τουλάχιστον των επόμενων αγώνων των «ερυθρολεύκων» στην Ευρωλίγκα και στο πρωτάθλημα

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ομοβροντίες απανωτών χτυπημάτων από την COVID-19 δέχθηκαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός λίγο πριν κλείσει το 2021, με επακόλουθο την αναβολή τουλάχιστον των επόμενων αγώνων των «ερυθρολεύκων» στην Ευρωλίγκα και στο πρωτάθλημα, όπως και την αναμονή των «πρασίνων» για τα επόμενα τεστ που θα κρίνουν τη διεξαγωγή και των δικών τους αντίστοιχων αγώνων. Πολλά κρούσματα κορωνοϊού αντιμετωπίζει και η ομάδα μπάσκετ γυναικών του ΠΑΟΚ, το παιχνίδι της οποίας με τον Παναθηναϊκό για την Α1 αναβλήθηκε.

Το πρώτο δυνατό χτύπημα το δέχτηκε ο Ολυμπιακός. Το καμπανάκι ήχησε χριστουγεννιάτικα με πέντε κρούσματα και η συνέχεια ήταν αυτή που όλοι φοβήθηκαν: άλλα τρία κρούσματα στα χθεσινά τεστ ανέβασαν τον συνολικό αριθμό στα οκτώ (επτά παίκτες, ένα μέλος του προσωπικού), υπερβαίνοντας το όριο που προβλέπουν οι κανονισμοί. Δεν υπάρχουν πλέον οκτώ παίκτες διαθέσιμοι, γι’ αυτό και αναβλήθηκαν ο αποψινός αγώνας με την ΤΣΣΚΑ για τη 18η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και ο κυριακάτικος με τον Ιωνικό για το πρωτάθλημα, με πιθανή την αναβολή και της αναμέτρησης με τη Ζαλγκίρις στις 7 Ιανουαρίου.

Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού η κατάσταση είναι οριακή, με τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων να ανέρχεται σε έξι, έπειτα από δύο νέα θετικά δείγματα στον χθεσινό έλεγχο. Εάν αυξηθεί ο αριθμός με τα σημερινά τεστ, θα οδηγηθεί σε αναβολή το αυριανό παιχνίδι του με τη Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ, όπως και το κυριακάτικο στο πρωτάθλημα με τον Απόλλωνα στην Πάτρα. Αναβλήθηκαν λόγω κορωνοϊού και οι αποψινοί αγώνες της Ευρωλίγκας Φενέρμπαχτσε – Ρεάλ και Αρμάνι – Αλμπα, προκαλώντας έτσι μεγαλύτερη πίεση σε ένα ούτως ή άλλως πολύ επιβαρυμένο πρόγραμμα. Το μόνο αποψινό παιχνίδι που θα διεξαχθεί είναι το Μονακό – Μακάμπι (20.00).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή