«Μπλακ άουτ» και ήττα του Ολυμπιακού στην Πόλη

«Μπλακ άουτ» και ήττα του Ολυμπιακού στην Πόλη

Με πολλά νεύρα οι «ερυθρόλευκοι» παραδόθηκαν στη Φενέρ με 94-80 – Σήμερα ο ΠΑΟ με ΤΣΣΚΑ.

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η… ναφθαλίνη που μπήκε υποχρεωτικά ο Ολυμπιακός για 19 ημέρες λόγω κορωνοϊού, τον έβγαλε από τα νερά του και τον οδήγησε σε βαριά ήττα 94-80 από την αποδεκατισμένη Φενέρμπαχτσε στην Πόλη, έπειτα από μια ολοκληρωτική καθίζηση στο β΄ ημίχρονο όπου παραδόθηκε άνευ όρων στον καταιγιστικό ρυθμό των Τούρκων. Ενώ έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι 36-39, οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν από δυνάμεις, παράτησαν την άμυνα και με τους 30 πόντους που δέχθηκαν στο 3ο δεκάλεπτο (7/9 τρίποντα η Φενέρ στο διάστημα αυτό και 12/18 στο β΄ μέρος, όπου πέτυχε 58 πόντους) συν τα 9 λάθη τους στην επίθεση, έμειναν πίσω με διψήφια διαφορά που κινήθηκε σταθερά στους 17 πόντους, χωρίς να επανακάμψουν. Πλήγμα για τον Ολυμπιακό ήταν η αποβολή του Μπαρτζώκα στο 17΄ λόγω διαμαρτυρίας, με δύο τεχνικές ποινές, όπως και ο τραυματισμός του Μακ Κίσικ στο 13΄.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Μπιρσέν 5 (1), Χαζέρ 5 (1), Ακπιναρ 1, Μαχμούτογλου 17 (4), Χένρι 11, Πιέρ 14 (2), Γκούντουριτς 11 (2), Φλόιντ 2, Μπούκερ 12 (2), Πολονάρα 15 (3), Ντουβερίογλου 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γουόκαπ 5 (1), Ντόρσεϊ 14 (4 τρ., 5 ρ., 7 λ.), Λαρεντζάκης, Φαλ 6, Σλούκας 14 (2 τρ., 5 ρ., 7 ασ., 4 κλ.), Μάρτιν 10, Βεζένκοβ 5 (1 τρ., 4 ρ., 4 ασ.), Πρίντεζης 12 (2 τρ.), Παπανικολάου 12 (2 τρ., 4 ασ., 2 κλ.), Μακ Κίσικ 2.

Η πρώτη ημέρα της διαβολοβδομάδας έπεσε σε μια… χιονοθύελλα, καθώς οι αγώνες Ζενίτ – Βιλερμπάν, Ερυθρός Αστέρας – Ρεάλ, Μονακό – Ούνικς και Μπασκόνια – Εφές αναβλήθηκαν, όπως και ο αποψινός Μακάμπι – Αλμπα και οι αυριανοί Ολυμπιακός – Ζενίτ και Αρμάνι – Ούνικς για την 21η αγωνιστική. Πλην… απροόπτου, η αποψινή (21.00) αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ είναι η μοναδική του προγράμματος και θα γίνει κανονικά στο ΟΑΚΑ, παρουσία μόλις 1.000 θεατών. Προς το παρόν, δεν υπάρχει πρόβλημα και με το παιχνίδι Παναθηναϊκός – Μακάμπι την Παρασκευή. Η συμμετοχή του Μποχωρίδη είναι αμφίβολη απόψε (πρόβλημα στη γάμπα), ενώ ο Μαντζούκας δεν υπολογίζεται. Μιλώντας για την απόκτηση του Στέφαν Γιόβιτς (η άφιξή του καθυστερεί γιατί νοσεί από κορωνοϊό), ο Δημήτρης Πρίφτης εμφανίστηκε ικανοποιημένος: «Ερχεται μετά από σχεδόν ένα χρόνο απραξίας και χρειάζεται προοδευτική επανένταξη. Είναι πολύ καλός παίκτης, έχει διάβασμα και εμπειρία, μπορεί να σετάρει το παιχνίδι και είναι ιδανικός για τη σύνδεση ανάμεσα στον πάγκο και στο υπόλοιπο της ομάδας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή