Σούπερ Λιγκ 1: Πλησίασε ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ, «έπιασε» ΠΑΟ και ΠΑΣ ο ΟΦΗ

Σούπερ Λιγκ 1: Πλησίασε ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ, «έπιασε» ΠΑΟ και ΠΑΣ ο ΟΦΗ

Σε τροχιά επιτυχιών παρέμεινε ο ΠΑΟΚ (ανακοίνωσε τον Σάστρε) που έκανε το… καθήκον του κόντρα στον Παναιτωλικό, επικρατώντας με 2-0 στην Τούμπα, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 16η αγωνιστική.

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε τροχιά επιτυχιών παρέμεινε ο ΠΑΟΚ (ανακοίνωσε τον Σάστρε)που έκανε το… καθήκον του κόντρα στον Παναιτωλικό, επικρατώντας με 2-0 στην Τούμπα, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 16η αγωνιστική. Αν και το τρίποντο ήρθε πιο δύσκολα από ό,τι δείχνει το «καθαρό» σκορ, ο «Δικέφαλος» κατάφερε να φτάσει στην τέταρτη σερί νίκη του και να μειώσει στους δύο βαθμούς την απόσταση που τον χωρίζει από τη δεύτερη της βαθμολογίας ΑΕΚ, ενώ παράλληλα «κέρδισε» και παίκτες που επέστρεψαν από τους δανεισμούς τους, όπως ο Ζαμπά και ο Τσόλακ που έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν σε μια κρίσιμη χρονική καμπή για την ομάδα.

Για να ξεκλειδώσει την άμυνα του Παναιτωλικού χρειάστηκε το καθαρό μυαλό του Κούρτιτς, καθώς ο Σλοβένος αν και νικήθηκε στο πρώτο πέναλτι από τον Μελίσσα στο 9΄, είχε την ψυχραιμία να στήσει και πάλι αυτός την μπάλα στην άσπρη βούλα είκοσι λεπτά αργότερα, χωρίς αυτή τη φορά να κάνει λάθος. Οι Αγρινιώτες άγγιξαν την ισοφάριση τόσο στο δοκάρι του Βέργου (52΄), όσο και στο 82΄, όταν ο Λύτατζης πρόλαβε πάλι τον Βέργο, πριν ο τελευταίος χριστεί σκόρερ. Ο Ζαμπά, στο πρώτο του ματς με τη φανέλα του ΠΑΟΚ μετά από 488 μέρες υπέγραψε το τελικό 2-0.

Την ίδια ώρα, στη Ριζούπολη, σε εξ αναβολής ματς της 13ης αγωνιστικής, ο ΟΦΗ περνούσε σαν… τρένο, επικρατώντας με 3-0 του Απόλλωνα, που είχε νέο προπονητή στον πάγκο του, τον Μάρκο Γκρότε. Ο Λάμπρου (24΄, 26΄) και ο Γκαγιέγος (63΄) οι σκόρερ του ΟΦΗ, που πλέον ισοβαθμεί με ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκό.

Η βαθμολογία: Ολυμπιακός (16) 42, ΑΕΚ (16) 33, ΠΑΟΚ (16) 31, ΠΑΣ Γιάννινα (17) 26, Παναθηναϊκός (16) 26, ΟΦΗ (17) 26, Αρης (16) 21, Αστέρας Τριπ. (16) 20, Βόλος (15) 18, Παναιτωλικός (16) 15, Ιωνικός (16) 14, Λαμία (16) 11, Ατρόμητος (15) 9, Απόλλων (14) 8.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή