Κύπελλο: Η ώρα των προημιτελικών

Κύπελλο: Η ώρα των προημιτελικών

Το Κύπελλο επιστρέφει, με το ντέρμπι «Δικεφάλων» στην Τούμπα να δεσπόζει

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ, όπως είναι φυσικό, δεσπόζει στο πρόγραμμα των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος. Ενα ζευγάρι το οποίο έχει βρεθεί από το 2017 έως και το 2019 τρεις φορές στον τελικό, ενώ πέρυσι οι «Δικέφαλοι» ήρθαν αντιμέτωποι στα ημιτελικά, με τον ΠΑΟΚ να είναι αυτός που αναδείχθηκε και τις τέσσερις φορές νικητής.  

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δείχνει να είναι σε καλύτερο… φεγγάρι, καθώς προέρχεται από τη νίκη επί του ΟΦΗ που την ανέβασε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ για την Ενωση ο αποψινός προημιτελικός μοιάζει με… τελικό, έπειτα από τα όσα συνέβησαν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, όπου γνώρισε εντός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό. Παράλληλα, η ΑΕΚ ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με πολλά προβλήματα, καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι Βράνιες, Αμραμπατ, Σάκχοφ, όπως και οι Αραούχο και Λάτσι.

Το πρόγραμμα των «8» ανοίγει το μεσημέρι στο Αγρίνιο, όπου ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Αγρινίου προέρχεται από την πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ με 2-1, ενώ από την άλλη οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν την αγωνιστική τους αναγέννηση έπειτα από τις συνεχόμενες κακές εμφανίσεις τους για το πρωτάθλημα σε Ριζούπολη και «Λεωφόρο», όπου για 180 λεπτά δεν κατάφεραν να πετύχουν γκολ, μένοντας και στα δύο ματς στο 0-0.

Λίγη ώρα αργότερα ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στη «Λεωφόρο» την Αναγέννηση Καρδίτσας, τη μοναδική ομάδα της Super League 2 που κατάφερε να φτάσει τόσο μακριά στον θεσμό και σίγουρα επιθυμεί και το βήμα παραπάνω. Οι «πράσινοι», που έχουν ως… προίκα την καλή τους παρουσία στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, θέλουν να «καθαρίσουν» την υπόθεση «πρόκριση» από το πρώτο παιχνίδι, ώστε να μην μπουν σε περιπέτειες στη ρεβάνς.  

Σήμερα παίζουν: 15.00 Παναιτωλικός – Ολυμπιακός, 17.00 Παναθηναϊκός – Αναγέννηση Καρδίτσας, 19.00 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, ενώ αύριο στις 21.30 ο Αρης αντιμετωπίζει τη Λαμία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή