Κύπελλο: Εμεινε όρθια η Λαμία στο «Κλ. Βικελίδης»

Κύπελλο: Εμεινε όρθια η Λαμία στο «Κλ. Βικελίδης»

Ο Αρης είχε την απόλυτη κατοχή, είχε τις ευκαιρίες, πίεσε από το πρώτο μέχρι (σχεδόν) το τελευταίο λεπτό, αλλά η Λαμία είχε τον Σαράνοφ.

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Αρης είχε την απόλυτη κατοχή, είχε τις ευκαιρίες, πίεσε από το πρώτο μέχρι (σχεδόν) το τελευταίο λεπτό, αλλά η Λαμία είχε τον Σαράνοφ. Ο Σέρβος γκολκίπερ έμοιαζε χθες απροσπέλαστος και κράτησε στο «Βικελίδης» το πολύτιμο 0-0 για την ομάδα του στον πρώτο αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι «κίτρινοι» ήταν σαφώς καλύτεροι, αλλά όσο και αν προσπάθησαν, είτε οι παίκτες είτε ο Ακης Μάντζιος από τον πάγκο, δεν κατάφεραν να βρουν λύσεις για να πετύχουν το γκολ που θα ξεκλείδωνε την αμυντική διάταξη των φιλοξενουμένων, οι οποίοι έφυγαν με αυτό για το οποίο πήγαν στη Θεσσαλονίκη, τη λευκή ισοπαλία.

Ο Αρης απείλησε μόλις στο 8΄ με τον Σαράνοφ να λέει «όχι» στο σουτ του Φαμπιάνο, με τον Σέρβο να πράττει ανάλογα και στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, όταν με εντυπωσιακή επέμβαση σταμάτησε το σουτ του Γκάμα. Η τελευταία πολύ καλή στιγμή για τον Αρη ήρθε στο 50ό με τον Σαράνοφ να νικά σε τετ α τετ τον Σούντγκρεν. Στη συνέχεια η Λαμία ισορρόπησε τον ρυθμό, το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

ΑΡΗΣ: Κουέστα (60΄ Ντένις), Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Λούμορ, Τζέγγο (60΄ Εντιαγέ), Σάσα, Μανσίνι, Μπερτόγλιο (74΄ Ιτούρμπε), Γκάμα (60΄ Γκαρσία), Μάνος (74΄ Λόπεθ).

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Προβυδάκης, Γκόλεμιτς, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Μπεχαράνο, Νούνιες (94΄ Αντέτζο), Καραμάνος (71΄ Μπαγκουρά), Τάιρον (64΄ Τζανδάρης), Ρόμανιτς, Αραμπούλι.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή