Μόνο μία ρεβάνς του Κυπέλλου οδηγείται στη σέντρα

Μόνο μία ρεβάνς του Κυπέλλου οδηγείται στη σέντρα

Στον… πάγο μπήκαν τελικά οι ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου, καθώς θα διεξαχθεί μόνο η μία από τις τέσσερις αναμετρήσεις που ήταν προγραμματισμένες για χθες και σήμερα.

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον… πάγο μπήκαν τελικά οι ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου, καθώς θα διεξαχθεί μόνο η μία από τις τέσσερις αναμετρήσεις που ήταν προγραμματισμένες για χθες και σήμερα.

Συγκεκριμένα, το μοναδικό ματς που θα γίνει είναι αυτό μεταξύ της Λαμίας και του Αρη, καθώς η Φθιώτιδα δεν χτυπήθηκε από την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών, συνεπώς δεν επηρεάζεται η διεξαγωγή του.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης, το πρωί της Τρίτης, με αίτημά της στην ΕΠΟ ζήτησε να μη γίνει το παιχνίδι, κάτι που βρήκε σύμφωνη και τη Λαμία, όμως η ομοσπονδία δεν το έκανε δεκτό, καθώς –όπως αναφέρθηκε– δεν συνέτρεχαν λόγοι αναβολής.

Λαμία και Αρης είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 0-0 στο πρώτο παιχνίδι στο «Βικελίδης», ενώ υπενθυμίζεται ότι στον θεσμό ισχύει κανονικά το εκτός έδρας γκολ, συνεπώς οι «κίτρινοι» προκρίνονται, εκτός από τη νίκη, και με οποιαδήποτε ισοπαλία, εκτός βέβαια από το 0-0. Αυτό είναι το τρίτο μεταξύ τους ματς μέσα σε μία εβδομάδα, καθώς την Κυριακή έπαιξαν και για το πρωτάθλημα, όπου πάλι ήρθαν ισόπαλες χωρίς γκολ.

Αντίθετα, δεν θα γίνουν τα παιχνίδια Αναγέννηση Καρδίτσας – Παναθηναϊκός (0-4), ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (0-0) και Ολυμπιακός – Παναιτωλικός (1-2). Για τα δύο πρώτα οι αποφάσεις είχαν ληφθεί ήδη από τη Δευτέρα, ενώ η αναβολή της αναμέτρησης στο «Καραϊσκάκη» ήρθε ουσιαστικά από το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας και όχι από την ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα, έπειτα από την Κήρυξη Κατάστασης Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας αποφασίστηκε η αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων, όλων των κατηγοριών και όλων των αθλημάτων, στις περιφέρειες Αττικής, Κρήτης και Νοτίου Αιγαίου, καθώς και στις περιφερειακές ενότητες Βοιωτίας και Ευβοίας.

Απόφαση που επηρεάζει τον αγώνα στο Φάληρο, όχι όμως και αυτόν στη Λαμία, όπου –εκτός απροόπτου– θα έχουμε κανονικά σέντρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή