Κύπελλο: Ο Κουρμπέλης έκανε πιο γλυκιά την πρόκριση για τον ΠΑΟ

Κύπελλο: Ο Κουρμπέλης έκανε πιο γλυκιά την πρόκριση για τον ΠΑΟ

Με σκόρερ τον Παλάσιος στο 81΄ και τις μηχανές στο ρελαντί, ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 στην Καρδίτσα την Αναγέννηση και με συνολικό σκορ 5-0 προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τη Λαμία.

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με σκόρερ τον Παλάσιος στο 81΄ και τις μηχανές στο ρελαντί, ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 στην Καρδίτσα την Αναγέννηση και με συνολικό σκορ 5-0 προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τη Λαμία. Οι «πράσινοι» είχαν δοκάρι με τον Βιτάλ στο 15΄ και κάποιες καλές ευκαιρίες στο τέλος, αλλά χρειάστηκαν δύο φορές τον Διούδη στο α΄ μέρος για να κρατήσουν το μηδέν.

Το παιχνίδι χρωματίστηκε από την επανεμφάνιση του Κουρμπέλη. Επειτα από δύο εγχειρήσεις και 14 μήνες απουσίας, μπήκε στο 74΄ και εμφανίστηκε πολύ συγκινημένος: «Τώρα θα με πιάσουν τα κλάματα και δεν θέλω να κλαφτώ… Πέρασε όμως αυτός ο δύσκολος καιρός. Ευχαριστώ την ομάδα που μου στάθηκε και τον φυσικοθεραπευτή της, Ξενοφώντα Κωνσταντάκη, γιατί ήταν από πάνω μου κάθε μέρα για πολλές ώρες. Με είδε σε πολύ δύσκολες καταστάσεις, αλλά πάντα μου έδινε το χέρι να σηκωθώ. Θέλω χρόνο για το 100%. Είναι μεγάλο το διάστημα που λείπω, αλλά συνέχεια σκεφτόμουν αυτή τη στιγμή: να επιστρέψω και να πατήσω το γήπεδο!». 

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Γκέκας, Γκουγκούδης, Κουτρομάνος, Κοτσώνης, Λέιρα (58΄ Kαρανίκας), Βιδάλ, Γκίνι, Μπάλλας, Μπαμπαντιμπανγκά (57΄ Κουτσιανικούλης), Μανιός (68΄ Μπιανκόνι), Πλέγας (75΄ Θεολόγης). 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες (61΄ Σιδεράς), Πούγγουρας, Σάρλια, Αγιούμπ (61΄ Πέρεθ), Βιγιαφάνιες, Γκατσίνοβιτς (61΄ Παλάσιος), Βιτάλ, Χατζηγιοβάνης (74΄ Αϊτόρ), Ιωαννίδης (74΄ Κουρμπέλης).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή