Κύπελλο: Λυτρωτής ο Μασούρας για τον Ολυμπιακό

Κύπελλο: Λυτρωτής ο Μασούρας για τον Ολυμπιακό

Ο Γιώργος Μασούρας πήρε τον Ολυμπιακό από το χέρι και τον οδήγησε στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιώργος Μασούρας πήρε τον Ολυμπιακό από το χέρι και τον οδήγησε στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός ήταν αυτός που δύο φορές έβγαλε τους «ερυθρόλευκους» από το αδιέξοδο, υπογράφοντας τη νίκη με 3-1 στην παράταση επί του πολύ καλού Παναιτωλικού, ο οποίος από την πλευρά του άγγιξε την πρόκριση, ενώ για λίγα λεπτά έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει το εισιτήριο στη διαδικασία των πέναλτι.

Με τον Παναιτωλικό να έχει επικρατήσει στο Αγρίνιο με 2-1, ήταν ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός θα έμπαινε στον χθεσινό αγώνα με στόχο το γρήγορο γκολ που θα τον καθιστούσε αφεντικό στην υπόθεση πρόκριση. Παρά την «πειραματική» ενδεκάδα που επέλεξε ο Μαρτίνς, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δοκάρι μόλις στο 3΄ με τον Φαντιγκά, ο οποίος τρία λεπτά μετά σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη νέα του ομάδα. Το παιχνίδι ξεκίνησε όπως ακριβώς το είχε στο μυαλό του ο Πορτογάλος τεχνικός, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο Παναιτωλικός ξεπέρασε το αρχικό σοκ και κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι κρατώντας το σκορ στο ευάλωτο 1-0. Ετσι στο τελευταίο δεκάλεπτο βγήκε μπροστά και στο 85΄ ο Καρέλης πέτυχε το γκολ που έδινε στην ομάδα του την πρόκριση. Η χαρά όμως των φιλοξενουμένων κράτησε ελάχιστα λεπτά, καθώς σε αυτό το σημείο ανέλαβε δράση ο Μασούρας. Αρχικά στις καθυστερήσεις έκανε το 2-1, στέλνοντας την αναμέτρηση στην παράταση, ενώ πέντε λεπτά πριν ολοκληρωθεί και το έξτρα τριαντάλεπτο, με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε ξανά τον Ανέστη, σφραγίζοντας το εισιτήριο της πρόκρισης για τον Ολυμπιακό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Βρουσάι, Κίτσος, Παπαδόπουλος, Μπα, Κανέ (68΄ Μαντί Καμαρά), Σουρλής (98΄ Ανδρούτσος), Καρβάλιο (66΄ Ρόνι Λόπες), Ονιεκούρου (76΄ Κούντε), Φαντιγκά (53΄ Μασούρας), Αραμπί (54΄ Τικίνιο).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Μπακαδήμας (57΄ Λάρσον), Μαλής, Βργκοτς, Περέιρα, Μάρτενσον (105΄+1΄ Λούι), Αντούνες (57΄ Φλόρες), Ντουάρτε, Μεντόσα (82΄ Μπαρμπόζα), Ντάγκο (90΄ Χουχούμης), Καρέλης (90΄ Τσιγγάρας).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή