Κύπελλο: Ο ΠΑΟΚ «βύθισε» την ΑΕΚ

Κύπελλο: Ο ΠΑΟΚ «βύθισε» την ΑΕΚ

Απίστευτη ανατροπή από 1-0 σε 1-2 σε δύο λεπτά – «Στον αέρα» ο Γιαννίκης

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεκατέσσερα λεπτά παιχνιδιού, εκ των οποίων τα επτά καθυστερήσεις, διαμόρφωσαν ένα εκπληκτικό φινάλε στον χθεσινό προημιτελικό ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (1-2) που έστειλε τον «Δικέφαλο του Βορρά» στους «4» της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. 

Μέχρι το πέμπτο λεπτό του έξτρα χρόνου η «Ενωση» κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της, όμως αρχικά ένα εξαίσιο γκολ του Γιάσμιν Κούρτιτς με φαλτσαριστό πλασέ και εν συνεχεία (97΄) άλλο ένα του Μιτρίτσα έφεραν τα πάνω – κάτω, αχρηστεύοντας το τέρμα του Σιμόες στο 83΄.

Αξιοι της τύχης τους οι «κιτρινόμαυροι», που δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν τα τελευταία κρίσιμα λεπτά και με τις αλλαγές που έκαναν μπαίνουν πλέον και σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή, καθώς σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες το «διαζύγιο» με τον Αργύρη Γιαννίκη θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, ενώ αναμένονται και εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα σε ό,τι αφορά τους Γιάννη Παπαδημητρίου και Παναγιώτη Κονέ. Χαρακτηριστική είναι και η εικόνα του τεχνικού της ΑΕΚ που έμεινε αποσβολωμένος για αρκετή ώρα στον πάγκο του, μετά το τέλος του αγώνα. 

Μέχρι το γκολ του Σιμόες οι δύο ομάδες είχαν ελάχιστες τελικές, όπως και στο παιχνίδι της Τούμπας, ενώ η ΑΕΚ είχε δύο γκολ με τον Μήτογλου (15΄, 58΄), τα οποία ακυρώθηκαν από το VAR ως οφσάιντ. Στο 67΄ ο Κούρτιτς εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε στον Αραούχο και απέκρουσε σε κόρνερ ο Τσιντώτας. 

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Ρότα (90΄ Μισελέν), Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμόες, Σιμάνσκι, Γκαρσία, Αμραμπατ (90΄+3΄ Ανσαριφάρντ), Τσούμπερ, Αραούχο (90΄ Λε Ταλέκ).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης (63΄ Σάστρε), Κρέσπο, Ινγκασον, Σίντκλεϊ (90΄+3΄ Μουργκ), Τσιγγάρας (63΄ Μιτρίτσα), Κούρτιτς, Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς (82΄ Βιεϊρίνια), Μπίσεσβαρ, Ακπομ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή