Champions League: Λίβερπουλ και Μπάγερν έκλεισαν θέση στην οκτάδα

Champions League: Λίβερπουλ και Μπάγερν έκλεισαν θέση στην οκτάδα

Η Μπάγερν και η Λίβερπουλ έγιναν οι δύο πρώτες ομάδες που έκλεισαν θέση στην οκτάδα του Τσάμπιονς Λιγκ.

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μπάγερν και η Λίβερπουλ έγιναν οι δύο πρώτες ομάδες που έκλεισαν θέση στην οκτάδα του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο Μόναχο οι Βαυαροί σε μια βραδιά που ανήκε αποκλειστικά στον Λεβαντόφσκι σκόρπισαν με 7-1 τη Σάλτσμπουργκ, ενώ στο «Ανφιλντ» οι «κόκκινοι» αν και ηττήθηκαν με 1-0 από την Ιντερ πήραν την πρόκριση χάρη στη νίκη τους με 2-0 στο Μιλάνο στο πρώτο ματς.

Συγκεκριμένα στο «Αλιάνζ Αρένα», ο Πολωνός σταρ άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στο Τσάμπιονς Λιγκ, πετυχαίνοντας χατ τρικ (12΄, 21΄ και 23΄), το οποίο από το ξεκίνημα αγώνα είναι και το πιο γρήγορο στην ιστορία της διοργάνωσης, καθώς σημειώθηκε μόλις στα πρώτα 23 λεπτά. Επίσης δύο γκολ πέτυχε ο Μίλερ (54΄, 82΄) και από ένα οι Γκνάμπρι (31΄) και Σανέ (82΄). Για τη Σάλτσμπουργκ σκόραρε ο Κιέργκαρντ στο 70ό λεπτό.

Στο άλλο ματς, η Ιντερ πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της κόντρα στη Λίβερπουλ και κατάφερε να βρει δίχτυα με τον Μαρτίνες στο 62΄, όμως η αποβολή του Σάντσες ένα λεπτό μετά άλλαξε τα δεδομένα για τους Ιταλούς, που αν και προσπάθησαν δεν κατάφεραν να φτάσουν σε δεύτερο γκολ. Η Λίβερπουλ είχε δύο δοκάρια με τον Σαλάχ και ένα με τον Μάτιπ.

Οσον αφορά τα αποψινά ματς, όλα τα βλέμματα στρέφονται στο «Μπερναμπέου», όπου η Ρεάλ υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν, με τους Γάλλους να έχουν «προίκα» τη νίκη τους με 1-0 στο Παρίσι. Ο Εμπαπέ ταξίδεψε κανονικά στη Μαδρίτη και είναι στη διάθεση του Ποτσετίνο, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του από την προπόνηση της Δευτέρας. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι στο αεροπλάνο μπήκε και ο Σέρχιο Ράμος, καθώς ζήτησε να βρεθεί για τελευταία φορά στο «Μπερναμπέου» και να αποχαιρετήσει τους φίλους της Ρεάλ. Πάντως το μεγάλο ματς ξεκίνησε από χθες, καθώς δημοσίευμα ισπανικού μέσου ανέφερε ότι ο Εμπαπέ έχει ήδη υπογράψει προσύμφωνο με τη Ρεάλ ενόψει του καλοκαιριού.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, όπου η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί τη Σπόρτινγκ, δεν… τίθεται θέμα για το ποια ομάδα έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση, από τη στιγμή που οι Αγγλοι είχαν επικρατήσει με 5-0 στο πρώτο ματς στη Λισσαβώνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή