Champions League: Βαριά φανέλα η Ρεάλ, από… πούπουλο της Παρί

Champions League: Βαριά φανέλα η Ρεάλ, από… πούπουλο της Παρί

Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι συμπλήρωσαν το πρώτο «καρέ» της οκτάδας του Τσάμπιονς Λιγκ, πλαισιώνοντας Μπάγερν και Λίβερπουλ.

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι συμπλήρωσαν το πρώτο «καρέ» της οκτάδας του Τσάμπιονς Λιγκ, πλαισιώνοντας Μπάγερν και Λίβερπουλ.

Στο μεγάλο ντέρμπι της βραδιάς στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», η «βασίλισσα» έκανε τη μεγάλη ανατροπή καθώς από το 1-0 με το οποίο βρέθηκε να χάνει στο πρώτο ημίχρονο από την Παρί, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καρίμ Μπενζεμά που πέτυχε χατ τρικ, έφερε τα πάνω κάτω επικρατώντας με 3-1 (1-0 η Παρί στο α΄ ματς).

Το ειδικό βάρος της Ρεάλ ήταν αυτό που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της, κάτι που φάνηκε καθαρά στο β΄ ημίχρονο, όταν η Παρί περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο.

Σε ένα πρώτο ημίχρονο με φρενήρη ρυθμό, οι Γάλλοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 39΄ με τον Εμπαπέ, ο οποίος έπειτα από εξαιρετική κάθετη πάσα του Νεϊμάρ πλάσαρε ιδανικά τον Κουρτουά. Η αντεπίθεση των Μαδριλένων ξεκίνησε στο 61΄ όταν ύστερα από κακή πάσα του Ντοναρούμα ο Βινίσιους πήρε την μπάλα και την πάσαρε στον Μπενζεμά που ισοφάρισε.

Το δεύτερο γκολ στο 76΄ προήλθε από τη μεγάλη κλάση του Μόντριτς. Ο Κροάτης «ξεδίπλωσε» αντεπίθεση, με τρομερή κάθετη βρήκε τον Γάλλο, που με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώριο στον Ντοναρούμα. Με τη σέντρα, ο Μαρκίνιος έκανε ολέθριο λάθος τροφοδοτώντας τον Μπενζεμά, που έβαλε την υπογραφή του με το τρίτο γκολ.

Στο άλλο παιχνίδι, το σκορ του πρώτου αγώνα δεν γεννούσε αμφιβολίες για την ομάδα που θα έπαιρνε την πρόκριση. Η Μάντσεστερ Σίτι, μετά το επιβλητικό 5-0 στη Λισσαβώνα έμεινε στο 0-0 με τη Σπόρτινγκ στο «Ετιχαντ» σε ένα παιχνίδι που ήταν κυρίαρχη, χωρίς να έχει τις σπουδαίες ευκαιρίες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή