Champions League: «Πάρτι» της Βιγιαρεάλ, άφησε εκτός τη Γιουβέντους

Champions League: «Πάρτι» της Βιγιαρεάλ, άφησε εκτός τη Γιουβέντους

Βιγιαρεάλ και Τσέλσι συμπλήρωσαν την οκτάδα του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά τους χθεσινοβραδινούς τελευταίους αγώνες της φάσης των «16».

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βιγιαρεάλ και Τσέλσι συμπλήρωσαν την οκτάδα του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά τους χθεσινοβραδινούς τελευταίους αγώνες της φάσης των «16». Οι Ισπανοί ανέτρεψαν τα προγνωστικά και κόντρα στη φορμαρισμένη Γιουβέντους πήραν μια μεγάλη πρόκριση, επικρατώντας με 3-0 μέσα στο Τορίνο (1-1 το πρώτο παιχνίδι). Και τα τρία τέρματα των Ισπανών επετεύχθησαν τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Στο 78΄, με πέναλτι του Μορένο, στο 85΄ με τον Πάου Τόρες και στις καθυστερήσεις με πέναλτι του Νταντζούμα. Η «μεγάλη κυρία» ήταν ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο, είχε δοκάρι με τον Βλάχοβιτς στο 21΄ αλλά στο β΄ μέρος περιορίστηκε μόνο σε κατοχή της μπάλας.

Μετά το 2-0 του «Στάμφορντ Μπριτζ», η Τσέλσι επικράτησε και στη Λιλ με 2-1. Παρά το γεγονός πως η γαλλική ομάδα προηγήθηκε στο 38΄ με πέναλτι του Γιλμάζ, οι «μπλε» έφεραν το ματς στα μέτρα τους. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Πούλισικ ισοφάρισε και στο 71΄ ο Αθπιλικουέτα με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Πριν από την έναρξη του αγώνα, οπαδοί της Τσέλσι που ταξίδεψαν στη Λιλ, συγκρούστηκαν με την αστυνομία, φωνάζοντας το όνομα του Ρομάν Αμπράμοβιτς. Οι «8» της προημιτελικής φάσης (5/4, 12/4): Ρεάλ Μ., Ατλέτικο Μ., Μπενφίκα, Μάντσεστερ Σ., Λίβερπουλ, Μπάγερν, Τσέλσι και Βιγιαρεάλ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή