Η επιτυχία του ΠΑΟΚ, ευκαιρία για όλους

Η επιτυχία του ΠΑΟΚ, ευκαιρία για όλους

Η εβδοµάδα που µας πέρασε ήταν απολαυστική για τους ποδοσφαιρόφιλους.

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εβδοµάδα που µας πέρασε ήταν απολαυστική για τους ποδοσφαιρόφιλους. Πλούσιο θέαµα από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήµατα, γεµάτες οι εξέδρες, αλλά και ευχάριστα συναισθήµατα για τους Ελληνες φιλάθλους, οι οποίοι µακριά από οπαδικούς φανατισµούς χειροκροτούν τις επιτυχίες των οµάδων µας σε διεθνές επίπεδο. Και µια τέτοια επιτυχία ήταν η πρόκριση του ΠΑΟΚ στο Conference League.

Σίγουρα η παρουσία του στους «8» της τρίτης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA δεν αποτελεί… έπος, όμως δίνει μια ελπίδα, πως μπορεί αυτή η πρόκριση του να αποτελέσει το εφαλτήριο και για τον ίδιο, αλλά και για τους αντιπάλους του στην Ελλάδα.

Διότι, πέρα από τους βαθμούς, θα αναγκάζει τους βασικούς ανταγωνιστές του να… ανασκουμπωθούν, αφού ο ανταγωνισμός στο εσωτερικό θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο. Κι αυτό θα ανεβάσει, όσο είναι δυνατόν, το επίπεδο του πρωταθλήματός μας. Ενας εσωτερικός μαραθώνιος σκληρών αγώνων μπορεί να προετοιμάσει τις ομάδες μας για να σταθούν με αξιώσεις απέναντι σε συγκροτήματα από προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες.

Τα πλέι οφ είναι μια ευκαιρία οι σύλλογοι να διαπιστώσουν τις αδυναμίες και τα κενά τους. Ας αρχίσουν από τώρα τον σχεδιασμό για την επόμενη περίοδο. Η τελευταία άνοδος του Αρη, η σταθεροποίηση του Παναθηναϊκού σε ένα επίπεδο, πρέπει να απασχολήσει τη διοίκηση της ΑΕΚ, που θα έχει και ένα άλλο κίνητρο λόγω της εισόδου της στο «Αγιά Σοφιά».

Αν λοιπόν του χρόνου, μαζί με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, άλλες τρεις ομάδες μπουν στην αφετηρία με τις ίδιες πιθανότητες για τον τίτλο, είναι σίγουρο πως και το ενδιαφέρον θα αυξηθεί αλλά και το θέαμα θα βελτιωθεί. Κι όταν υπάρχουν αυτά τα δύο, η βία δεν βρίσκει χώρο να εισβάλλει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή