Ολυμπιακός – Σαχτάρ 1-0: Έστειλαν ηχηρό μήνυμα κατά του πολέμου

Ολυμπιακός – Σαχτάρ 1-0: Έστειλαν ηχηρό μήνυμα κατά του πολέμου

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 1-0 της Σαχτάρ Ντόνετσκ σε φιλικό παιχνίδι με αντιπολεμικό χαρακτήρα

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 1-0 της Σαχτάρ Ντόνετσκ σε φιλικό παιχνίδι με αντιπολεμικό χαρακτήρα.

Η ομάδα της Ουκρανίας δίνει φιλικούς αγώνες ενάντια στη ρωσική εισβολή και βρέθηκε και στην Ελλάδα. Σημειώνεται ότι ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ, που επρόκειτο να γίνει την Κυριακή, αναβλήθηκε λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Με κεντρικό σύνθημα «ποδόσφαιρο για την ειρήνη, να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία» οι δύο ομάδες καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο. Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο υπουργός εξωτερικών, Νίκος Δένδιας αλλά και ο πρέσβης της Ουκρανίας στην Ελλάδα.

Στο γήπεδο υπήρχαν και κουκλάκια για όλα εκείνα τα παιδιά που χάθηκαν στην Ουκρανία. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι παίκτες της ουκρανικής ομάδας αγωνίστηκαν με φανέλες που έγραφαν τα ονόματα πόλεων που βομβαρδίστηκαν.

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με γκολ του Τικίνιο. Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Από το ματς αποχώρησε τραυματίας ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Ο μέσος των Πειραιωτών αντικαταστάθηκε από τον Αγκιμπού Καμαρά. Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Κρίστινσον (90′ Καραργύρης) – Βρουσάι, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ – Κούντε, Μπουχαλάκης (28′ λ. τρ. Αγκιμπού Καμαρά) – Μασούρας, Βαλμπουενά, Φορτούνης – Τικίνιο

Στο 46′ μπήκαν: Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μπα, Σισέ, Μ. Καμαρά, Λόπες, Καρβάλιο και Ονιεκούρου

Σαχτάρ (Μικέλε Καβάλι): Τρούμπιν, Κονόπλια (24′ λ. τρ. Στάσιουκ), Στεπανένκο, Μούντρικ, Μπόριατσουκ (67′ Καπίνους), Μπουλέζα (46′ Ντραμπάγιεβ), Μιζνιόφ (86′ Τσεκ), Μπόνταρ, Τοπάλοβ, Μπονταρένκο (77′ Κρίσκιβ), Ματβιένκο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή