Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στην κορυφαία πεντάδα Ευρωπαίων στην ιστορία του ΝΒΑ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στην κορυφαία πεντάδα Ευρωπαίων στην ιστορία του ΝΒΑ

Δε σταματά να μαζεύει διακρίσεις ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που ψηφίστηκε στην κορυφαία πεντάδα Ευρωπαίων στην ιστορία του NBA

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δε σταματά να μαζεύει διακρίσεις ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που ψηφίστηκε στην κορυφαία πεντάδα Ευρωπαίων στην ιστορία του NBA.

O Greek Freak που έχει αναδειχθεί ήδη δύο φορές MVP της σεζόν κι άλλη μία πολυτιμότερος παίκτης των τελικών συγκαταλέγεται επίσημα στους κορυφαίους της ιστορίας. Ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μπακς, που διανύει την ένατη σεζόν του στην κορυφαία λίγκα του κόσμου, ψηφίστηκε στην καλύτερη πεντάδα Ευρωπαίων στο NBA.

Στην πρώτη πεντάδα ψηφίστηκαν ακόμη ο Ντιρκ Νοβίτσκι, ο Πάουλ Γκασόλ, ο Τόνι Πάρκερ και ο Λούκα Ντόντσιτς. Στη δεύτερη πεντάδα ψηφίσθηκαν οι Ντράζεν Πέτροβιτς, Πέτζα Στογιάκοβιτς, Τόνι Κούκοτς, Νίκολα Γιόκιτς και Άρβιντας Σαμπόνις.

Για να προκύψουν οι δύο κορυφαίες πεντάδες Ευρωπαίων, μέτρησαν σε ποσοστό 50% οι ψήφοι ενός πάνελ αθλητών και δημοσιογράφων και σε ποσοστό 50% οι επιλογές του κοινού.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πριν λίγες εβδομάδες αναδείχτηκε κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία των Μπακς.

Πλέον, ετοιμάζεται για τα πλέι οφ του NBA. Τα «ελάφια», που πέρσι κατέκτησαν το πρωτάθλημα, θα αντιμετωπίσουν τους Σικάγο Μπουλς στην πρώτη φάση έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας. 

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στην κορυφαία πεντάδα Ευρωπαίων στην ιστορία του ΝΒΑ-1
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στην κορυφαία πεντάδα Ευρωπαίων στην ιστορία του ΝΒΑ-2

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή