Ο Σιμεόνε απάντησε στους επικριτές του: «Τους αγνοώ»

Ο Σιμεόνε απάντησε στους επικριτές του: «Τους αγνοώ»

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε απάντησε σε όσους επικρίνουν την αμυντική προσέγγισή του στο ματς με την Μάντσεστερ Σίτι για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε απάντησε σε όσους επικρίνουν την αμυντική προσέγγισή του στο ματς με την Μάντσεστερ Σίτι για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. 

«Προπονώ από το 2005-06 και έχω επιλέξει να σέβομαι πάντα τους συναδέλφους μου. Όμως πάντα κάποιοι πρώην παίκτες ή προπονητές αποφασίζουν να ανοίξουν το στόμα τους για να κεντρίσουν την προσοχή του κόσμου. Απλά τους αγνοώ» σημείωσε ο προπονητής της ισπανικής ομάδας εν όψει του επαναληπτικού με τους Άγγλους στη Μαδρίτη.

Ο Αργεντινός προπονητής έγινε δέκτης αρνητικής κριτικής για την προσέγγισή του στο ματς του «Έτιχαντ». Η Ατλέτικο αμύνθηκε μαζικά, με τον Μάρκο Φαν Μπάστεν να κατηγορεί τον Σιμεόνε οτι καταστρέφει το ποδόσφαιρο.

«Παίζουμε με αυτό τον τρόπο εδώ και μία δεκαετία και το απολαμβάνουμε. Έχουμε ένα πλάνο και θα μένουμε πάντα σε αυτό. Ξέρουμε πώς παίζει η Σίτι, δεν μπορείς να της δώσεις χώρους. Ο κόσμος ας λέει ό,τι θέλει. Παίζουμε όπως παίζουμε, έχουμε το δικό μας σχέδιο και θα συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι, ό,τι κι αν προτείνουν οι ειδήμονες» ανέφερε ο Κόκε υπερασπιζόμενος τις επιλογές του προπονητή του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή