Ραντεβού με την υπέρβαση η εθνική χάντμπολ

Ραντεβού με την υπέρβαση η εθνική χάντμπολ

Την υπέρβαση που θα την οδηγήσει σε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του αθλήματος θα διεκδικήσει σήμερα η εθνική ανδρών του χάντμπολ.

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την υπέρβαση που θα την οδηγήσει σε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του αθλήματος θα διεκδικήσει σήμερα η εθνική ανδρών του χάντμπολ. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αντιμετωπίζει στη Χαλκίδα (19.15, ΕΡΤ3) το Μαυροβούνιο στον πρώτο από τους δύο αγώνες που θα δώσουν την πρόκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2023.

Η ομάδα του Μαυροβουνίου μπορεί να φέρει τον τίτλο του φαβορί, αλλά οι διεθνείς μας δείχνουν αποφασισμένοι να τοποθετήσουν την ελληνική σημαία ανάμεσα στις παγκόσμιες δυνάμεις του αθλήματος. «Ο αγώνας θα είναι δύσκολος. Η αντίπαλός μας έχει κάνει σπουδαίες εμφανίσεις στο τελευταίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Εμείς θα πρέπει να κάνουμε ένα γρήγορο παιχνίδι με ελάχιστα λάθη», δήλωσε ο τερματοφύλακας Πέτρος Μπουκοβίνας. Για τη δυσκολία της σημερινής αναμέτρησης έκανε λόγο ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Ζαραβίνας: «Περνώντας από τη φάση των ομίλων, ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται. Ο αντίπαλός μας έρχεται από ένα άλλο επίπεδο, αγωνίζεται διαρκώς σε μεγάλες διοργανώσεις, έχει πετύχει σπουδαίες νίκες και συγκαταλέγεται στις ισχυρές δυνάμεις του ευρωπαϊκού χάντμπολ. Παρ’ όλα αυτά εμείς είμαστε έτοιμοι να εξαντλήσουμε όποιο περιθώριο υπάρχει, ώστε να αμβλύνουμε τις αποστάσεις».

Η εθνική ομάδα των ανδρών αποτελείται από νέα παιδιά και ο μέσος όρος ηλικίας είναι χαμηλός. Η είσοδος στο γήπεδο θα είναι ελεύθερη για το κοινό και οι αθλητές μας αναμένεται να έχουν στο πλευρό τους εκατοντάδες φιλάθλους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή