ΠΑΟΚ: Άπαντες παρόντες για Μαρσέιγ

ΠΑΟΚ: Άπαντες παρόντες για Μαρσέιγ

Με μοναδική απουσία αυτή του τραυματία Γιάννη Μιχαηλίδη θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στον επαναληπτικό με τη Μαρσέιγ για τα προημιτελικά του Conference League

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μοναδική απουσία αυτή του τραυματία Γιάννη Μιχαηλίδη θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στον επαναληπτικό με τη Μαρσέιγ για τα προημιτελικά του Conference League.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δίνει την Πέμπτη (22:00) έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες της ιστορίας της. Το 2-1 του πρώτου αγώνα δίνει ελπίδες πρόκρισης στην ομάδα του Λουτσέσκου.

Στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς με τη Μαρσέιγ έγινε δουλειά στο κομμάτι της τακτικής με έμφαση στις στατικές φάσεις. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του πλην του τραυματία Γιάννη Μιχαηλίδη.

Αναλυτικά οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή για τον επαναληπτικό της Τούμπας είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Τέιλορ, Μιχάι, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Σοάρες, Ελ Καντουρί, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Μιτρίτσα, Άκπομ, Τσόλακ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή