ΠΑΟΚ – Μαρσέιγ: Εκτός ο Μίλικ για τους Γάλλους

ΠΑΟΚ – Μαρσέιγ: Εκτός ο Μίλικ για τους Γάλλους

Δίχως τον Αρκάντιους Μίλικ θα παραταχθεί η Μαρσέιγ στον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Conference League

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δίχως τον Αρκάντιους Μίλικ θα παραταχθεί η Μαρσέιγ στον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Conference League.

Οι Γάλλοι επιβλήθηκαν με 2-1 στο πρώτο ματς και έχουν προβάδισμα πρόκρισης στην τετράδα της νεοσύστατης διοργάνωσης της UEFA. Ο Πολωνός επιθετικός, Αρκάντιους Μίλκ δε θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για τον επαναληπτικό.

Αντίθετα, διαθέσιμος είναι ο Τσαλέτα – Τσαρ και ο Μπακαμπού. Στο ματς της Τούμπας δε θα αγωνιστούν οι Ζέρσον, Μπάμπα Ντιένγκ και Μπουμπακάρ Καμαρά που είναι τιμωρημένοι.

Τιμωρημένος είναι και ο προπονητής της ομάδας, Χόρχε Σαμπαόλι. Ο Αργεντινός τεχνικός είδε κίτρινη κάρτα στο πρώτο ματς και δε θα βρίσκεται στον πάγκο.

Αναλυτικά η αποστολή των Γάλλων για την Τούμπα: Μανταντά, Λόπες, Ενγκαπαντουένμπου, Σαλίμπα, Τσαλέτα- Καρ, Κολάσιντας, Λιρόλα, Πέρεθ, Μουστιέρ, Μαντί, Γκιέγιε, Ρονζιέρ, Γκεντουζί, Μπερτέλι, Πίτου, Μπακαμπού, Παγέτ, Χαρίτ, Ουντέρ, Μπεναγιά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή